Životni slom slavne glumice: Mora da bira između hrane i stanarine, moli za posao u kafiću

Slobodanka Ćorić Vesti 01.12.2023 18:00 0

Kaže da ne može da priušti da plati stanarinu ovog meseca, barem ne ako želi da jede, a upravo je dotakla dno. Kaže da nema ništa, čak ni zdravstveno osiguranje

Alice Evans

Shutterstock


Glumica Alis Evans (55) je u teškoj finansijskoj situaciji. Rekla je prijateljima da ne može da plati stanarinu ili da priušti hranu i da razmišlja o tome da dobije posao u Starbaksu. Evans je trenutno u procesu razvoda od glumca Joana Grufada. Rekla je prijateljima da je novac koji je dobila od prodaje bračne kuće, za koji se veruje da iznosi 100.000 dolara, potpuno nestao, a da je najveći deo otišao advokatu.

- Alis je bila veoma uznemirena i kaže da ne može da priušti da plati stanarinu ovog meseca, barem ne ako želi da jede, a upravo je dotakla dno. Kaže da nema ništa, čak ni zdravstveno osiguranje - rekla je glumičina prijateljica za Dejli mejl. - Rečeno joj je da treba da se zaposli, ali glumačkog posla nije našla. Osim toga, ona mora da brine o deci školskog uzrasta. Ove nedelje je pričala o tome da dobije posao u Starbaksu, ali misli da možda neće želeti da je uzmu jer je verovatno prestara za njih. Takođe, njen agent se ne slaže da ona to uopšte treba da uradi – rekla je drugarica.

Alice Evans

Shutterstock


Oseća se očajno i ne zna kako da se sabere. Plakala je dok nije zaspala – dodao je on. Ona i Grufad su razvedeni, ali starateljstvo, izdržavanje supružnika i izdržavanje dece tek treba da budu rešeni, a sledeće ročište zakazano je za mart sledeće godine. 

Glumica je pre dve godine doživela životni slom posle naizgled iznenadnog razvoda od Grifada, kojeg je upoznala na snimanju filma „101 Dalmatinac”.

- Tužne vesti. Moj voljeni muž/srodna duša od 20 godina, Joan Gruffudd, najavio je da će napustiti svoju porodicu. Ja i naše mlade ćerke smo veoma zbunjeni i tužni. Nismo dobili razlog osim da me „više ne voli“. Žao mi je - napisala je u januaru 2021. na Tviteru. Grafad, poznat po ITV drami „Lažov” i filmu „Fantastična četvorka”, izašao je u javnost u oktobru 2021. sa novom devojkom Bjankom Volas, glumicom koja je ambiciozna, koja je imala dodatnu ulogu u drami „Harrov”, koja je snimana u Australiji. Sada žive zajedno u Los Anđelesu. Evans živi sa njihovim ćerkama Elsi i Ellom.

U junu 2022, Evans je pokrenula stranicu Go Fund Me tražeći 25.000 dolara za plaćanje svojih računa. AD - Nikada za milion godina nisam mislio da ću ovo uraditi. Međutim, u avgustu 2020., baš kada je pandemija zaista počela, ceo moj svet se srušio.

Od tog datuma, ne samo da se borim kao samohrana majka za svoje bebe, već i pokušavam da platim račune i hranu i pravne takse (ha! nemojte mi čak ni govoriti o pravnim taksama) koji zamenjuju svaki drugi trošak u mom životu i konačno sve ispraznili - ušteđevinu, račune, penzije, sve.

- Juče su mi svi računi bili prazni i nisam mogla ništa da kupim. Istog dana, advokat mog supruga mi je poslao pismo u kojem mi je rekao da treba da dođem na sud 2. avgusta da se argumentujem „svoj slučaj“ u razvodu. Trenutno nemam advokata niti sredstva da ga platim. Ako se ne pojavim na sudu, biću optužena za nepoštovanje suda i nemam pojma šta će se u tom trenutku desiti meni ili mojoj deci.

Nakon saslušanja u avgustu 2022., dobila je zabranu prilaska nakon što je Gruffud tvrdio da su njeni postovi na društvenim mrežama lažni i da predstavljaju uznemiravanje.

- Alisa je pretila da će reći ljudima da sam zlostavljao nju i naše ćerke, pretila je da će pozvati policiju ako ne ispoštujem njene zahteve... Pretila je da će reći ljudima da sam narkoman i strpala me u zatvor .. .Pretila da će napisati lažni dnevnik koji nju opisuje kao žrtvu zlostavljanja i da će objaviti dnevnik; i... pretila je da će uništiti moju majku,” rekao je Grifad.

- Nisam tukala, udarala, napadala, pretila, uznemiravala, uhodila, zlostavljala, uništavala ličnu imovinu, držala pod prismotrom, lažno predstavljala, blokiralakretanje, uznemiravala telefonom ili elektronskim putem ili remetiila mir Gruffudd-a ili Volas - navela je Evans u sudskim papirima.

 
Komentari (0)
Loading