Dejvid Bekam i njegova majka Sandra glavne face na Vimbldonu: Iz kraljevske lože pratili turnir, a onda je krenula "navala" fanova

Tatjana Badarević Vesti 02.07.2024 14:07 0

Prvog dana Vimbldona došao je Dejvid Bekam u pratnji svoje majke Sandre, koji su, ako je sudeći po fotografijama bili u dobrom raspoloženju.

Dejvid Bekam

Profimedia

 

Počeo je Vimbldon, a prvi dan teniskog turnira nije hteo da propusti ni Dejvid Bekam (49). Fotografi su ga "ulovili" na tribinama u društvu majke Sandre Vest, a penzionisani fudbaler pomno je pratio ceo meč. Sedeli su u kraljevskoj loži zajedno s ostalim poznatim facama, kako prenosi Daily Mail.

Bekam i njegova majka pratili su meč između Karlosa Alkaraza i Marka Lajala. Kako pišu strani mediji, fudbalerova majka skoro svake godine ide na turnir.

Dejvid Bekam

Profimedia

 

 

- Dejvid i njegova majka trude se da idu na mečeve svake godine. Jako su bliski, imaju poseban odnos i oboje uživaju u tenisu - rekao je ranije izvor za Daily Mail.

Majka i sin celo vrijeme su bili nasmejani, a kasnije se fudbaler rado slikao s brojnim obožavateljima.

Dejvid Bekam

Profimedia

 

 

Dejvid i njegova majka pratili su teniski turnir i prošle godine. No, fotografi su ga snimili u nekoliko navrata kako zeva i jedva drži oči otvorene.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading