Ovaj potez Dženifer Lopez je samo još više raspalio glasine o razvodu: "Jako se trude, ali propast njihovog braka je očigledan"

Tatjana Badarević Vesti 03.07.2024 09:01 0

Dženifer Lopez je nedavno na Instagramu lajkovala objavu u kojoj je pisalo: "Ne možete izgraditi odnos sa nekim ko je odvojen od sebe samoga" i time još više potpalile glasine da između nje i Bena Afleka nešto nije u redu.

dženifer lopez

Profimedia

 

Već mesecima ne prestaju šuškanja o navodnom razvodu globalne zvezde Dženifer Lopez (54) i njenog supruga, glumca Bena Afleka (51). Page Six navodi da par, uz sve napore da opstanu, već neko vreme nisu u braku. Kako su saznai iz izvora, razdvojeni su od marta, iako se Aflek i dalje zaštitnički odnosi prema Džej Lo.

Glasine su postajale sve jače u maju, nakon što su mediji i publika primetili da je Dženifer sama prošetala crvenim tepisima. Bez supruga je pozirala i na Met Gali. Ben nije došao ni na premijeru njenog novog filma 'Atlas'.

Dženifer

Billy Bennight / ADMedia / Profimedia

 

 

Džej Lo je nedavno na Instagramu lajkovala objavu u kojoj je stajalo: "Ne možete izgraditi odnos s nekim ko je odvojen od sebe samoga", što je fanove podstaklo na daljnja razmišljanja u krahu njenog braka.

Krajem juna su strani mediji pisali da je Ben navodno uzeo sve svoje stvari iz vile na Beverli Hilsu pre nego što se njegova supruga vratila s nedavnog putovanja Evropom, rekao je izvor za People.

ben aflek

Shutterstock

 

 

- Ben već neko vreme živi u iznajmljenoj kući u Brentvudu. Čini se da je dobro. Svaki dan je u svojoj kancelariji i čini se da je skoncentrisan na posao. Takođe provodi vreme sa svojom decom - rekao je drugi izvor za strane medije. 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading