"Dajana bi htela da njena vanbračna ćerka postane kraljica": Sara ima pravo na tron, a Vilijam može da besni koliko hoće

Tatjana Badarević Vesti 01.07.2024 10:57 0

Lejdi Dajana i tadašnji princ Čarls, kako navode strani izvori, dobili su dete po imenu Sara Spenser pre nego što su stupili u bračnu zajednicu.

princeza Dajana

EPA

 

Da je živa, princeza Dajana bi danas proslavila 63. rođendan. Princeza koja je osvojila srca javnosti svojom harizmom i jednostavnošću, poginula je u saobraćajnoj nesreći u avgustu 1997., a mnogi i dalje pate za njom. Iako je u trenutku nesreće bila bivša supruga tadašnjeg princa Čarlsa, u braku su dobili dvojicu sinova i milioni su je cenili jer im je dala novog budućeg kralja. Da im u braku nije bilo dobro pričala je u više navrata.

Čarls ju je varao, Dajana je bila zapostavljena, pa je vremenom počela da traži ljubavnike. Rekla je i kako je Čarls hteo s njom da ima odnose samo jednom u tri nedelje, što joj je bilo vrlo čudno. Kasnije je shvatila da se on viđao sa svojom damom uzastopno tri nedelje pre nego što su se venčali, a to je nastavio da radi i nakon svadbe. 

dajana

Profimedia

 

 

Godinama kruže priče kako osim prinčeva Vilijama (42) i Harija (39), Čarls i Dajana imaju i vanbračnu ćerku, kako navodi Daily Mail.  Zove se Sara Spenser i navodno živi u Americi, a ako je suditi prema fotografijama koje su obišle svet, jako nalikuje svojim roditeljima, posebno Lejdi Dajani. Britanski mediji nagađali su kako je Vilijam hteo da upozna sestru u više navrata, ali se članovi kraljevske porodice s time nisu složili.

 

 

"Upoznavanje je dogovoreno, ali samo za suprugu princa Vilijama, Kejt Middleton. Bila je vrlo impresionirana kada je videla sličnost između Sare i princeze Dajane", rekao je izvor svojevremeno, ali to iz palate nikad nije potvrđeno. Sara je rođena 1981., pre Vilijama, a tada je na snazi bio zakon kako samo muški naslednici mogu biti na tronu. Danas je situacija potpuno drugačija, pa bez obzira na pol, prvorođeno dete ima prednost kod nasleđivanja. Vilijamu bi to itekako pomrsilo planove oko trona ako Sara odluči da dođe u Veliku Britaniju i traži svoja prava. 

"Dajana bi sigurno podržala ćerku i htela da traži svoja prava", pisali su pratioci.

princeza Dajana

Profimedia

 

 

Sara je navodno "nastala" na neverovatan način. Kako kruži po društvenim mrežama, kraljica Elizabeta II htela je da se uveri može li Dajana da rodi pa su isprobali 'in vitro' oplodnju kako bi videli jesu li njene jajne ćelije oplođene. Doktor koji je bio upleten u celu proceduru ukrao je, navodi se, Dajanine jajne ćelije i Čarlsovu spermu, piše Marca, i iskoristio to na jednoj surogat majci. Priča se da se radilo o njegovoj supruzi. Ona je 1981. rodila devojčicu Saru. Kada je princeza Dajana poginula u saobraćajnoj nesreći 1997., Sara se plašila za svoj život i pobegla je u Ameriku.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading