Vanbračna ćerka princeze Dajane i kralja Čarlsa preti da Vilijamu otme tron? Isplivali bizarni detalji o njenom rođenju

Tatjana Badarević Vesti 24.06.2024 22:00 0

Kruži priča da princeza Dajana i kralj Čarls imaju vanbračnu ćerku po imenu Sara Spenser koja preti da otme tron princu Vilijamu.

Princ Vilijam

Foto: AP

 

Kraljevska porodica prepuna je misterija i enigmi, a na društvenim mrežama kruži intrigantna teorija o vanbračnom detetu kralja Čarlsa i preminule princeze Dajane. Daily Mail je ranije o tome pisao i naveo da Vilijam i Hari imaju stariju sestru koja se zove Sara Spenser. Prema pisanju britanskih medija, ona je rođena 1981. godine, a nakon smrti majke preselila se u Ameriku gde, navodno, živi pod skrivenim identitetom.

U vreme njenog rođenja važilo je pravilo da najstariji muški naslednik preuzima tron, no danas je situacija potpuno drugačija. Nezavisno od pola, najstarije dete dolazi po krunu, a ukoliko Sara dođe u London po svoja prava, utoliko bi Vilijam mogao izvisiti.

A iza svega stoji pomalo bizarna priča... Daily Mail piše da je kraljica Elizabeta II naredila da se Lejdi Dajana podvrgne ginekološkim testovima kako bi se utvrdilo da je sposobna rađati pre veridbe. Tokom testova, kako kaže priča, Dajanine jajne ćelije oplođene su spermom princa Čarlsa. Rezultati su bili uspešni, a embrioni su uništeni.

Ipak, priča kaže da je doktor, zadužen za njihov slučaj, potajno zadržao jedan embrion i - usadio ga u svoju suprugu. Nikad nije dokazano da je ta žena postala surogat majka Čarlsa i Dajane.

Sara je na svet došla u oktobru 1981., deset nedelja nakon kraljevskog venčanja njenih roditelja i osam meseci pre nego što je Dajan rodila Vilijama.

Priča se razvija u tragediju za Saru. Roditelji su joj poginuli u njenim kasnim 20-ima, a onda je u jednom dnevniku pronašla informaciju da su je roditelji dobili putem doniranog embriona i 'in vitro' oplodnje.

Podstaknuta time, bacila se u potragu za svojim pravim roditeljima, ali pre oko 10 godina je dobila pretnje. Daily Mail piše da je na telefonskoj sekretarici dobila poruku, odnosno upozorenje da prestane s potragom roditelja, ako želi živeti.

Inače, princeza Dajana zaista je bila na ginekološkom pregledu pre veridbe s tadašnjim princem Čarlsom. 

- Morali su me proveriti pre nego što su mi dopustili da se udam za njega - izjavila je svojevremeno, prenosi Daily Mail.

Britanski mediji su skoro sigurni da je Dajanin pregled tad obavio kraljičin visoko cenjeni hirurg-ginekolog, pokojni gospodin Džordž Pinker. Međutim, on nije poginuo, kako se navodi za Sarine roditelje, već je Pinker preminuo u dobi od 82 godine. Stoga je jedino sigurno da je on nije odgajao.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading