,,Pronašli su nešto": Kris Džener u suzama objavila zdravstveno stanje, fanovi u šoku

Vesti 27.06.2024 19:57 0

Trejler pete sezone je takođe dao fanovima uvid u emotivni trenutak

Kris

Shutterstock

Kris Džener je podeli novost o svom zdravstvenom stanju sa svojom porodicom.

Slavna majka (68) se rasplakala u tizeru epizode ​​serije ,,Kardašijanovi" dok je govorila svom dečku Koriju Gemblu i ćerkama Kim, Kloi i Kendal o nedavnom zdravstvenom problemu.

„Htela sam nešto da vam kažem… Bila sam na snimanju“, rekla je, a onda počela da plače. 

,,Pronašli su nešto"

Trejler pete sezone je takođe dao fanovima uvid u emotivni trenutak. „Našli su cistu i mali tumor“, podelila je Džener brišući suze.

 

 

Njena ćerka Kloi je mislila da ima rak kože 2022. godine. Zvezda (40) je na društvenim mrežama rekla da je uklonila rizičan mladež.

Kloi je podelila selfi u ogledalu na kome se vidi krupni plan njenog obraza na svom Instagramu i napisala: „Nije kao da vam treba strelica da vidite ogromno udubljenje na mom licu..."

Kloi Kardašijan

Foto: AP

 

„Definitivno se ne žalim jer bih radije imala udubljenje nego melanom“, nastavila je. „Veoma sam zahvalna svim doktorima koji su mi pomogli i koji su mi pomogli da sprečim rak kože.

Ona je takođe pričala o tome u trećoj sezoni ,,Kardašijanovih". Mama Džener je tada vest o zdravlju svoje ćerke nazvala „veoma zabrinjavajućom“, prenosi People.  

 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs "Tiršova nam je druga kuća": Marija je rodila zdravo dete, a onda je saznala strašnu dijagnozu! #najžena #fypシ #fypシ゚viral #žena ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading