Sama je kriva: Komičar otkrio šta je Melanija očekivala pre nego što je stupila u brak sa bivšim predsednikom, ovome se nije nadala!

Vesti 27.06.2024 17:58 0

„Zapravo se saosećam sa Melanijom...“

melanija tramp

Shutterstock

Komičar Martin Šort privremeno menja voditelja Džimija Kimela u njegovoj emisiji ,,Džimi Kimel uživo".

Šort je dospeo na naslovne strane nakon što je pomenuo Melaniju Tramp u poslednjoj epizodi emisije, šaleći se na račun dinamike njihovog braka. 

On je dodao da Melanija navodno nije uživala dok je živela u Vašingtonu u Beloj kući, i dodao da bivša prva dama ne bi želela da ponovo živi tamo ako njen 78-godišnji suprug Donald Tramp ponovo postane predsednik.

„Zapravo se saosećam sa Melanijom“, rekao je tokom svog monologa pred publikom uživo. „Ona je ušla u brak sa određenim očekivanjem. A to je da je prosečan životni vek američkog muškarca iznosi 76,3 godine", našalio se komičar.

,,Ali ona bi ipak mogla da dođe u Vašington uoči državnih večera i zvaničnih događaja", rekao je pokazujući fotografiju Melanije sa ozbiljnim izrazom lica na predsedničkom događaju.

Komičar je takođe rekao da je ,,ugovorno obavezan" da govori o bivšem predsedniku u toku emisije.

Podsećamo, Melanija je nedavno pokazala jedan od svojih letnjih izgleda. Bivša prva dama je viđena u Njujorku u beloj košulji i zelenoj suknji. Melanija je fotografisana se uputila ka svom automobilu, u pratnji svog bezbednosnog tima ispred Trampov toranj.

Melanija

MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Melanija je bila okružena svojim unutrašnjim krugom, uključujući porodicu i bliske prijatelje. Svoj sofisticirani izgled uparila je sa raznobojnim štiklama, crnom torbom i tamnim naočarima za sunce. 

Svoju medenu plavu kosu je oblikovala u opuštene talase, a  na licu je imala nežnu glamuroznu šminku uključujući nežno roze karmin. Melanija je odlučila da obuje štikle sa šarenim dezenom.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading