Melanija zapalila mreže: Fanovi ne mogu da dođu sebi zbog ovog detalja, stil bivše prve dame je nepogrešiv!

Vesti 25.06.2024 21:27 0

Ranije ovog meseca je primećena kako nosi moderan kombinezon, dok je bila u društvu svog sina Barona Trampa

Melanija

MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Melanija Tramp pokazala je jedan od svojih letnjih izgleda. Bivša prva dama je viđena u Njujorku u beloj košulji i zelenoj suknji. Melanija je fotografisana se uputila ka svom automobilu, u pratnji svog bezbednosnog tima ispred Trampov toranj.

Melanija je bila okružena svojim unutrašnjim krugom, uključujući porodicu i bliske prijatelje. Svoj sofisticirani izgled uparila je sa raznobojnim štiklama, crnom torbom i tamnim naočarima za sunce. 

Svoju medenu plavu kosu je oblikovala u opuštene talase, a  na licu je imala nežnu glamuroznu šminku uključujući nežno roze karmin. Melanija je odlučila da obuje štikle sa šarenim dezenom.

Ranije ovog meseca je primećena kako nosi moderan kombinezon, dok je bila u društvu svog sina Barona Trampa. 

Melanija je provodila vreme sa svojim sinom nakon što je diplomirao. Bila je nasmejana prošlog meseca na njegovoj maturi, pored svog muža. Melanija je fotografisana kako uzvikuje i aplaudira po završetku mature i pokazuje svoje uzbuđenje kada je primio diplomu.

Majka i sin su fotografisani kako napuštaju Trampov toranj, kako bi krenuli ka svom imanju u Bedminsteru u Nju Džersiju. Melanija je u žalosti zbog smrti svoje majke Amalije Knavs, prenosi Hola!

 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Šta mislite o ovim farmericama i da li biste voleli da ih Vaš pratner nosi? #fy #fyp #fypシ #foryoupage #viral #viralvideo #viraltiktok #najzena #funny #fashion #jordanluca #jeans ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading