Iz njenih očiju je sevala ljubomora: Megan Markl je sa dozom podozrenja gledala na bogatstvo Bekamovih, a ono što je tražila od Viktorije je pravi šok

Tatjana Badarević Vesti 23.06.2024 21:00 0

Autor Tom Bauer je u svojoj knjizi izneo nove detalje o odnosu Bekamovih i odbeglog kraljevskog para.

Megan Markl

Profimedia

 

Na novu knjigu britanskog novinara i publiciste Toma Bauera "House of Beckham: Money, Sex and Power" o Dejvidu Bekamu i Viktoriji Bekam, jednom od najmoćnijih parova sa ostrva, kritičari su se nemilosrdno obrušili.

Smatraju je promašenom, tvrde da nije otkrila ništa novo, te da su priče koje Bauer donosi, pogotovo o Bekamovoj neveri, već odavno prestale da budu zanimljive i žutim tabloidima.

Dejvid

Good Morning America/ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

 

Sve u svemu, Bauer odnos slavnog fudbalsko-estradno-preduzetničkog para opisuje kao "ugovor sa vagom", a ne kao "srećnu porodicu" kakav njihov menadžment pokušava da predstavi.

Bauer je navikao na žestoke kritike jer mu ovo nije prva utakmica. Poslednjih godina bavio se i kraljevskom porodicom. Pisao je i o kralju Čarlsu dok je još bio princ od Velsa. Knjiga "Rebel Prince: The Power, Passion and Defiance of Prince Charles" bavila se pokušajima budućeg kralja da popravi svoj imidž nakon smrti njegove bivše supruge Dajane. Druga, ona o Saseksovima, princu Hariju i Megan Markl,  "Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors", objavljena pre dve godine postala je svetski bestseler.

Megan Markl i Hari

EPA

 

 

Veliki je kritičar odbeglog princa i njegove supruge, a priliku za kritiku iskoristio je i u knjizi o Bekamovima.

Tvrdi kako je Megan bila ljubomorna na bogatstvo Bekamovih, te kako Viktorija Bekam nije imala nikakve koristi od činjenice da je Megan Markl nosila odeću sa njenim potpisom. Još dok je bila verena za princa Harija, Markl je navodno od Viktorije tražila besplatnu odeću i torbice.

Viktorija Bekam

AP/Scott Garfitt

 

 

"Viktorija je pristala na to da obezbedi Megan kaput, haljinu, čizmice i torbicu u vrednosti od 6.000 funti za tradicionalnu božićnu paradu kraljevske porodice u Sandringemu. Kasnije je Megan nosila njenu trudničku odeću izrađenu po narudžbini te beli kaput i haljinu za misu u Vestminsterskoj opatiji. Ali od toga nije imala nikakve finansijske dobiti. Jedini uspeh donela joj je torbica od 1.400 funti koju je Megan nosila 2019. godine", piše Bauer i dodaje da je interes za tu torbicu podstakla objava na društvenim mrežama Viktorije Bekam, a ne Megan.

On tvrdi i da je vojvotkinja od Saseksa živela u zabludi da je zbog venčanja sa princem ostvarila viši društveni status od Bekamovih.

"U Meganinom svetu slavnih, status je zavisio od bogatstva i slave", napisao je Bauer koji tvrdi da je Amerikanka bila jako ljuta kada je saznala koliko je bogatstvo Bekamovih.

Megan Markl

Profimedia

 

 

Ubrzo nakon što je otkriveno da su Hari i Megan u vezi, prijateljstvo sa Bekamovima je procvetalo. Ono je bilo i početak kraja prijateljstva jer su Dejvid i Viktorija ispali sa popisa gostiju za večeru, za razliku od drugih slavnih osoba. Bili su pozvani samo na ceremoniju venčanja u Vestminsterskoj opatiji. To je jako naljutilo Viktoriju.

"Kada je The Sun objavio kako je Viktorija davala Megan savete o šminkanju, veza između dveju ambicioznih žena počela je da puca", piše Bauer koji smatra da "Megan uvek ima problem kada se istražuje njena prošlost."  Viktorija je negirala da je bilo šta o njihovom odnosu "procurilo" lično od nje. Megan je od Harija tražila i da razgovara sa Dejvidom o tome. Bauer piše kako je Bekam bio "besan kao ris" zbog optužbi da njegova porodica širi tračeve o Saseksovima.

Danas, ova dva para, barem prema Baueru, uopšte ne komuniciraju.

Bonus video:

 

@najzena.rs Jelena Trivan: Roditelji treba da edukuju decu #najzena #zena #fyp #fypシ #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading