Dohvatili se u parku: Suri Kruz pokazala novog dečka, mreže uzavrele nakon ovog trenutka

Vesti 22.06.2024 20:07 0

Koen je u istom razredu kao Suri u srednjoj školi ,,LaGuardia High School of Music & Arts and Performing Arts"

Suri

Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Suri Kruz je završila srednju školu i sada uživa u letu sa svojim dečkom.

Ćerka Kejti Holms i Toma Kruza zvanično ima 18 godina, završila je srednju školu i ide na fakultet. Suri je živela veoma privatnim životom, ali je javnost oduvek bila fascinirana njom. Nedavno je objavljeno više detalja o njenom životu, a ona je i zvanično izašla sa svojim dečkom Tobijem Koenom.

Kruzova i Koen su nedavno zajedno uživali na maturskoj večeri i izgledali su slatko u elegantnoj odeći. Sada kada su završili sa školom, provode vreme zajedno i ljube se u parku. Mladi par je uslikan u Central parku kako se ljubi, grli i drži za ruke.

Slavni devojka se smejala dok je šetala sa svojim dečkom. Koen je nosio sivu trenerku i crnu majicu sa odsečenim rukavima. Suri je izgledala udobno noseći sivu majicu sa Masačusetskog instituta za tehnologiju i svetlo roze šorts.

Koen je u istom razredu kao Suri u srednjoj školi ,,LaGuardia High School of Music & Arts and Performing Arts". On je ambiciozni pevač i muzičar koji deli svoju muziku na društvenim mrežama.

Oboje su vezani za fakultet, ali će se suočiti sa izazovima veze na daljinu. Koen će navodno pohađati muzički koledž ,,Berklee", dok će Suri pohađati ,,Carnegie Mellon" u Pitsburgu, Pensilvanija.

Suri

Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Biće zanimljivo videti kako će početi da se menja Surin odnos sa javnošću kada ode na koledž. Kejti je uvek držala do svoje privatnosti, i samo bi delila retke detalje u intervjuima. Suri će možda ipak odlučiti da napravi javni nalog na društvenim medijima.

Šta god da se desi, ona će biti pod mikroskopom, pa se nadamo da će i dalje imati zabavno iskustvo na fakultetu bez potrebe da brine o svakom svom potezu, navodi Hola!

 

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading