Majica i šorts su savršen par: Ćerka Kejti Holms još jednom potvrdila status modne ikone, očarala fanove ležernim kompletom

Vesti 29.05.2024 18:23 0

Suri, koja je nedavno promenila ime i usvojila srednje ime svoje mame, viđena je u letnjem kompletu, koji se sastojao od belog pletenog topa, plavog šortsa i smeđih čizama

Suri

Robert O'Neil/Backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Suri Kruz izvlači maksimum iz leta u Njujorku.

Osamnaestogodišnja ćerka Kejti Holms i Toma Kruza primećena je kako vodi neobavezan razgovor sa prijateljima na putu ka času gitare.

Suri, koja je nedavno promenila ime i usvojila srednje ime svoje mame, viđena je u letnjem kompletu, koji se sastojao od belog pletenog topa, plavog šortsa i smeđih čizama. Izgled je uparila sa zlatnom ogrlicom i maramom za kosu.

Njena nedavna promena imena navela je fanove da se zapitaju da li će ovo biti njeno umetničko ime ili će usvojiti Suri Noel kao svoje novo ime, a mnogi takođe spekulišu i o njenom odnosu sa otuđenim ocem. Poznato je da Kejti daje veliku podršku Suri. Ona ju je u intervjuu za Glamour opisala kao „veoma talentovanu“ .

„Veoma sam zahvalna što sam roditelj, što sam njen roditelj“, rekla je ona za publikaciju. „Ono što je bilo zaista važno za moju ćerku, jer je bila jako vidljiva od malena, je da je zaštitim. Ona je neverovatna osoba.”

Kejti je takođe rekla koliko joj je važno da bude prisutna tokom svog života. „Ovaj posao je tako nestabilan i nikada ne znate gde ćete biti“, rekla je ona. „Moje dete mi je najvažnije, a njeno vaspitanje je trenutno važnije od mog posla. Veoma je važno da sam ja prisutna i da ona ima stabilno, nevino detinjstvo. Osećam se tako blagosloveno što radim ono što radim, ali nema ničeg boljeg na svetu od posmatranja uspeha vašeg deteta.” 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading