"Oduvek je želeo da postane otac": Majka Džastina Bibera otvorila dušu o svom sinu, pa podelila sa svima emotivne porodične trenutke

Tatjana Badarević Vesti 19.06.2024 16:20 0

Peti Malet, majka Džastina Bibera, otkrila da slavni pevač jedva čeka da postane otac

Pattie Mallette

Printscreen/Instagram

 

Majka Džastina Bibera, Peti Malet, vrlo je srećna što će se njen sin konačno ostvariti u ulozi oca.

Da podsetimo, slavni pevač Džastin Biber i njegova žena Hejli Biber saopštili su javnosti da očekuju svoje prvo dete.

Tako je. povodm Dana očeva koji je bio 16. juna, Biberova majka je podelila emotivnu fotografiju njega i trudne Hejli, a ispod koje je napisala sledeće: "Srećan ti Dan očeva, Džastine."

 

 

"Oduvek si želeo da postaneš otac", nastavila je Malet, "imaš toliko ljubavi u sebi koju možeš da pružiš. Bićeš najbolji tata ikada. Već jesi. VOLIM TE!!!"

Malet se takođe ovim povodom setia i Biberovog deke, Brusa: 

"Toliko sam srećna što si prisutan u mom životu. Tvoje prisustvo, podrška i ljubaznost znače mi sve na svetu", napisala je ona na Instagramu, "hvala ti što si uvek bio tu za mene i hvala ti na bezgraničnoj ljubavi. Ti si izvrstan otac i deka. Jako te cenim. Volim te toliko!"

Slavan bračni par Hejli i Džastin Biber izneo je vest o trudnoći u maju tako što su objavili dirljivu fotografiju na Instagramu.

Kako strani mediji navode, dan kada su saznali da će postati roditelji bio je najlepši dan u njihovim životima.

Džastin i Hejli Biber

EPA

 

 

"Svi su uzbuđeni zbog njih", navodi izvor, "Biće super roditelji, a Džastin je i više nego spreman da postane roditelj. Imaju već ime za bebu koje će biti savršeno. Jedva čekaju da na svet dođe njihova prinova."

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading