Hejli Biber trudna! U venčanici na kojoj se ocrtava trudnički stomačić srušila internet

Jelena Vukelić Vesti 10.05.2024 08:12 0

Džastin Biber i njegova supruga, Hejli, očekuju prvo dete.

Biber

EPA

I nakon brojnih nagađanja o trudnoći manekenke, oni su lepe vesti podelili na svojim društvenim mrežama, a onda su i njihovi predstavnici za medije potrvdili vesti i rekli da je manekenka u šestom mesecu trudnoće, piše Pipl.

Par je podelio video na kome obnavljaju zavete i time podelio trudnoću sa svetom. Hejli nosi dugačku, čipkastu belu haljinu i veo, naglašavajući trudnički stomak.

Podsetimo, par se venčao u septembru 2018. godine u Njujorku samo dva meseca nakon veridbe. Kasnije su napravili slvalje sa porodicom i prijateljima. 

Oni su u poslednje vreme često dobijali pitanja o deci, a Hejli je govorila da još uvek nije spremna da bude mama.

Džastin je dugo govorio da želi da zasnuje porodicu sa Hejli:

 

 

 

- Želim onoliko dece koliko Hejli želi da rodi. Voleo bih da imam malo pleme. Ali, da, to je njeno telo i šta god želi da radi... Mislim da želi da ima nekoliko - rekao je Džastin 2020. godine u emisiji kod Elen Dedženeres, a na njeno pitanje zbog čega još uvek čekaju, Džastin je odgovorio:

- Nema problema. Ali mislim da Hejli još uvek ima neke stvari koje želi da postigne kao žena, i mislim da ... jednostavno još nije spremna. I to je u redu - rekao je on tada.

Komentari (0)
Loading