U 3 reči je deci objasnila očevo neverstvo: Evo šta je Viktorija Bekam uradila u jeku glasina o Dejvidovim aferama

Tatjana Badarević Vesti 18.06.2024 16:30 0

Viktorija Bekam je objasnila svojoj deci da njihov otac nije varalica

viktorija bekam

Profimedia

Dejvid Bekam i Viktorija Bekam danas važe sa slavan i skladan bračni par, međutim nije uvek bilo tako. Naime, u prošlosti kolale su razne priče o njegovim preljubama koje su pretile da unište bračnu idilu, prenosi Glossy.

Viktorja Bekam, nekadašnja članice grupe "Spice Girls", navodno je razgovorala sa svojom decom kada su u jeku bile glasine o Bekamovim aferama.

Kako navodi Tim Bauer, autor knjige koja se bavi o ljubavnom životu Viktorije i Dejvida Bekama, Viktorija se svim silama trudila da sačuva svoj brak. Međutim, posebno loš zaokret dogodio se kada je Dejvid u jednom momentu posumnjao da Viktorija vrši medijsku hajku protiv njega tako što je okupila ljude da mu zajedno sa njom "zabodu nož u leđa".

Kakav je odnos Viktorija imala sa decom u jeku glasina o preljubi?

Uprkos svemu tome, kako navodi Bauer, Viktorija se potrudila da njen suprug ne padne u očima njihove dece govoreći im: "Tata nije varalica".

viktorija bekam

Printscreen/Instagram

 

 

Naime, opšte je poznato svima da su bivšeg fudbalera optuživali za neverstvo dok je njegova supruga bila trudna sa njihovim sinom Bruklinom. Pet godina kasnije, kao bomba je u svetskim medijima odjeknula vest da Dejvid ima aferu sa bivšom asistentkinjom Rebekom Los, što je on odlučno negirao.

Viktorija i Dejvid Bekam

Printscreen/Instagram

 

Uprkos svemu, par je ostao zajedno i danas se čini da su jači nego ikad. 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading