Sve oči bile uprte u Anđelinu Džoli: Slavna lepotica zablistala na crvenom tepihu, a svi su samo gledali u jedan detalj

Tatjana Badarević Vesti 17.06.2024 13:55 0

Anđelina Džoli se na dodeli nagrada "Tony" pojavila sa ćerkom Vivijen

Anđelina Džoli

Profimedia

Jedna od najprestižnijih nagrada "Tony" održala se sinoć u Njujorku, a prestižna nagrada je uručena slavnoj Anđelini Džoli, kao producentkinji predstave "The Outsiders: A New Musical".

Anđelina se pojavila u plišanoj toaleti sačinjenoj od korseta i prelepe lepršave suknje koja je skrojena po njenoj meri, a koja dolazi od brenda "Versaće".

Dozu otmenosti je pojačala i pažljjivo odabranim, diskretnim nakitom.

Na sredini grudi je otkrila i novu tetovažu, u obliku male ptice u letu a što simbolizuje slobodu.

Na crvenom tepihu društvo joj je pravila ćerka Vivijen (15), a koja je bila i modno uslađena sa svojom majkom noseći zeleno-belu kombinaciju.

Anđelina Džoli

Profimedia

 

 

Podsećamo, pošto su ćerke Šiloh i Zahara odbacile prezime oca Breda Pita, to je sad uradilo još jedno dete. Njihova sestra Vivijen takođe je prestala da koristi prezime Pit, a zadržala je samo prezime svoje majke Anđeline Džoli, kako pišu američki mediji.

Ona ima 15 godina i radila je kao asistent producenta na mjuziklu „The Outsiders“, pa je popisu ljudi koji su radili na projektu uočeno da je zadržala samo majčino prezime. Zasad nije jasno da li je to učinila i zakonski

Odbacivanje prezimena dolazi posle godina zategnutih odnosa između Breda Pita i njegove dece zbog razvoda njihovih roditelja. Bred Pit već godinama nema nikakav kontakt sa sinovima Medoksom i Paksom. Navodno je Anđelina podnela zahtev za razvod upravo zbog glumčevog sukoba s Medoksom u njihovom privatnom avionu, koji je tada hteo da odbrani majku.

Bivši supružnici još se nisu dogovorili oko starateljstva nad šestoro dece. Iako troje najstarijih, više nisu maloletni, svađaju se ko će odgajati Vivijen i Knoksa (15). Ali, izgleda da su deca dala do znanja na čijoj su strani.

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading