Sofija Vergara voli muškarce sa ovim slovom u imenu: Zgodna glumica nasmejala fanove svojim otkrićem, ničeg se ne stidi!

Vesti 01.06.2024 10:38 0

Priznanje se dogodilo kada je Vergarin sin Manolo Gonzales Vergara (takođe gost u emisiji) otkrio da ona ima dve tetovaže nakon što ga je ona u šali prekorila zbog toga što on ima 34

Sofija

Jennifer Bloc / INSTAR Images / Profimedia

Sofija Vergara ima pozitivan pogled na svoj ljubavni život.

Zvezda serije ,,Moderna porodica" (51), je u epizodi emisije ,,The Talk" otkrila da je dala novo značenje tetovaži koja je ranije bila posvećena njenom bivšem mužu Džou Manganijelu. Njih dvoje su objavili da su se rastali u julu 2023. nakon sedam godina braka i finalizovali su razvod prošlog februara. 

Priznanje se dogodilo kada je Vergarin sin Manolo Gonzales Vergara (takođe gost u emisiji) otkrio da ona ima dve tetovaže nakon što ga je ona u šali prekorila zbog toga što on ima 34.

Vergara je objasnila da je želela da ima inicijale na svojim zglobovima, jedan u čast njenog pokojnog brata, a drugi, „Dž“ (eng. ,,J"), koji je prvobitno posvetila Manganijelu. Ona se nije stidela da svog bivšeg pomene imenom.

„Ovo je bio inicijal Džoa Manganijela, ali sada ga više nema...“ rekla je Vergara, a priznanje je izazvalo smeh, navijanje i aplauz publike. 

Sofija Vergara i Džo Manganijelo

Shutterstock

 

Tada je priznala da je situacija zapravo išla u njenu korist.

„Zamislite samo tu sreću da dečko sa kojim izlazim ima isti inicijal“, rekla je ona govoreći o svom novom dečku, ortopedskom hirurgu Džastinu Salimanu. Kroz smeh je rekla da planira da jednostavno ,reciklira" tetovažu. 

 

@thetalkcbs @Sofia Vergara only dates guys with J names 😏😂 Sofia Vergara tomorrow at 2pmET/1pmPT! #sofiavergara #manologonzalezvergara #tattoos #recycle ♬ original sound - The Talk

 

Vergara i Saliman su prvi put povezani u oktobru 2023. godine, nakon čega je izvor rekao da se glumica ,,zabavljala".

Dok je davala intervju za magazin People za njenu naslovnu priču u okviru izdanja ,,Beautiful", Vergara je bila stidljiva u pogledu svoje nove veze. Međutim, bila je mnogo direktnija kada je trebalo da otkrije šta sada traži u ljubavi. 

,,Zdravlje. Novac. Zabavu. Sa decom. To je to", rekla je ona, iako je dodala da ne planira da rađa još dece. Glumica je bila iskrena u vezi sa odlukom i načinom na koji je ona postala problematična u njenoj vezi sa Manganijelom. 

„Postoje stvari u životu koje mogu zvučati kao dobre ideje, ali nisu“, objasnila je ona. „Već sam bila majka. Znam šta znači biti dobra majka ili pokušati da budeš najbolja majka, a za to je potrebno mnogo odricanja, puno energije.“  

 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading