Crno na belo: Sofija Vergara konačno otkrila razlog razvoda od zgodnog glumca, razlike su bile nepomirljive!

Vesti 23.01.2024 13:41 0

U julu Vergara i Manganijelo (47) su objavili zajedničku izjavu u kojoj su rekli da su posle sedam godina braka doneli "tešku odluku" da se razvedu

Sofija

Shutterstock

Sofija Vergara otkriva istinu o razvodu od glumca Džoa Manganijela.

U novom intervjuu za španske novine El Pais, Vergara (51) je otkrila da ona i Manganijelo (47) nisu imali isti stav kada je u pitanju proširenje njihove porodice. Ona je rekla da je razlika na kraju dovela do njihovog razvoda, što je magazin People potvrdio u julu.

„Naš brak se raspao jer je moj muž bio mlađi; on je želeo da ima decu, a ja nisam želela da budem stara mama“, objasnila je glumica. "Osećam da to nije fer prema bebi. Poštujem onoga ko to želi, ali to više nije za mene."

Vergara, koja deli sina Manola sa bivšim mužem Džoom Gonzalesom, nastavila je: „Rodila sam sina sa 19 godina, koji sada ima 32 godine, i spremna sam da budem baka, a ne majka. Dakle, ako ljubav dođe, mora doći sa [svojom] decom“.

"Skoro sam u menopauzi; to je prirodna stvar", dodala je ona. „Kada moj sin postane tata, neka mi donese bebu na neko vreme, a onda ću mu je vratiti i nastaviti sa svojim životom; to je ono što moram da uradim."

U julu Vergara i Manganijelo (47) su objavili zajedničku izjavu u kojoj su rekli da su posle sedam godina braka doneli "tešku odluku" da se razvedu.

„Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno o drugom, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku dok započinjemo novu fazu naših života“, napisali su.  

Dva dana kasnije, Manganijelo je podneo zahtev za razvod, navodeći "nepomirljive razlike" kao razlog za raskid braka, prema dokumentima o razvodu do kojih su došao People. Kao datum razvoda naveo je 2. jul.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading