Sada i zvanično: Sofija Vergara i zgodni Džo finalizovali razvod, označili kraj ljubavi nakon 7 godina braka

Vesti 10.02.2024 17:33 0

Manganijelo (47) zatražio je od suda da prekine izdržavanje supružnika za obe strane

Sofija

Printscreen/Youtube/E! News

Sofija Vergara i Džo Manganijelo postigli su sporazum o finalizaciji razvoda.

Prema podnesku brakorazvodni postupak se vodi kao nesporna tužba, što znači da su se obe strane pojavile i „sklopile pismeni sporazum u vezi sa svojom imovinom i brakom... koji je podnet ili treba da se podnese sudu."

Manganijelo (47) zatražio je od suda da prekine izdržavanje supružnika za obe strane, a advokatske takse će biti naložene kako je navedeno u predloženoj presudi, prema dokumentima.

People se obratio Manganijelu i Vergarinim predstavnicima za komentar.

Zvezda serije ,,Moderna porodica" (51) i glumac poznat po filmu ,,Vreli Majk" najavili su raskid u julu u zajedničkoj izjavi. Bivši par se venčao u novembru 2015. u Breakers Resort-u u Palm Biču na Floridi i bili su u braku sedam godina.

Sofija Vergara, Džo Manganijelo

Shutterstock

 

„Doneli smo tešku odluku da se razvedemo“, rekli su sada bivši supružnici. „Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno o drugom, ljubazno tražimo poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku dok se krećemo kroz ovu novu fazu našeg života.” 

Dva dana nakon zajedničke izjave, Manganijelo je podneo zahtev za razvod od voditeljke emisije ,,Amerika ima talenat", navodeći kao razlog „nepomirljive razlike“. Naveo je 2. jul kao datum razvoda i istakao da su imali predbračni ugovor. Vergara je kasnije zatražila u posebnom podnesku da sud potvrdi predbračni ugovor bivšeg para. 

Podsećamo, Vergara (51) je za španske novine El Pais nedavno otkrila da ona i Manganijelo (47) nisu imali isti stav kada je u pitanju proširenje njihove porodice. Ona je rekla da je razlika na kraju dovela do njihovog razvoda.

„Naš brak se raspao jer je moj muž bio mlađi; on je želeo da ima decu, a ja nisam želela da budem stara mama“, objasnila je glumica. "Osećam da to nije fer prema bebi. Poštujem onoga ko to želi, ali to više nije za mene.", objasnila je Sofija. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading