Nije skidala osmeh sa lica: Sofija Vergara zapažena u izlasku sa zgodnim hirurgom, zaboravila na razvod!

Vesti 03.02.2024 18:44 0

Sofija je za ovu priliku, kao i po običaju, ponela atraktivno korset-odelo koje je istaklo njene najprimetnije atribute

Sofija

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Sofija Vergara nedavno je uslikana u sasvim običnoj šetnji sa novim partnerom - hirurgom slavnih zvezda Džastinom Salimanom u Los Anđelesu.

Kako prenosi ,,Daily Mail" najseksepilnija kolumbijska glumica i hirurg nisu se skrivali od objektiva fotoaparata, a fotografe su pozdravili širokim osmesima.

Ovim potezom su široj javnosti stavili do znanja da su, zaista, u vezi, te da svoj odnos ne moraju više da sakrivaju od znatižljnih tabloida.

Kako se vidi, Sofija je za ovu priliku, kao i po običaju, ponela atraktivno korset-odelo koje je istaklo njene najprimetnije atribute - grudi, a njen voljeni hirurg se odlučio za nešlo ležerniji stil - farmerice i košulju.

 

 

Podsetimo, u nedavnom intervjuu za španske novine "El Pais", Vergara je otkrila zašto se razvela od Džoa Manganijeloa nakon sedam godina braka. Kako kaže, njih dvoje nisu bili na istoj strani kada je u pitanju proširenje porodice.

Ona je rekla da je razlika na kraju dovela do njihovog razvoda, što je tokom leta ove prošle godine i potvrđeno: 

"Moj brak se raspao jer je moj muž bio mlađi, on je želeo da ima decu, a ja nisam želela da budem stara mama. Osećam da to nije fer prema bebi. Poštujem onoga ko to radi, ali to više nije za mene", iskrena je bila glumica.

Sofija

Shutterstock

 

Vergara, koja deli sina Manola sa bivšim mužem Džoom Gonzalesom, objašnjava da je spremna da bude baka, a ne još jednom mama:

"Dobila sam sina sa 19 godina, koji sada ima 32 godine, i spremna sam da budem baka, a ne majka. Dakle, ako ljubav dođe, on mora doći sa svojom decom. Skoro sam u menopauzi, to je prirodan način stvari", rekla je glumica.

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading