Paris Hilton na odmoru sa decom: Objavila preslatke slike porodice, morate da vidite šta su obukli, autfiti su genijalni!

Vesti 30.05.2024 14:58 0

Objava je sadržala nekoliko fotografija naslednice sa svojom decom u odeći inspirisanoj Havajima

Paris

Robyn BECK / AFP / Profimedia

Paris Hilton podelila je slatku seriju fotografija sa nedavnog tropskog odmora svoje porodice.

Ova 43-godišnjakinja je na Instagramu podelila slatke snimke svoje dece, London (6 m.), Feniksa (1), i supruga Kartera Reuma tokom njihovog nedavnog porodičnog odmora u Mauiju na Havajima. 

„Magične uspomene na @GrandWailea koje ću zauvek pamtiti“, napisala je ona.

Objava je sadržala nekoliko fotografija naslednice sa svojom decom u odeći inspirisanoj Havajima.

Prve dve slike su uključivale Hiltonovu i njeno dvoje dece kako joj sede u krilu na beloj peščanoj plaži i uživaju u odmaralištu. Brat i sestra nosili autfite sa istim printom, samo što je London nosila roze traku za kosu koja je savršeno pristajala njenoj haljini.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

Ona je takođe dodala pojedinačne fotografije i video snimak svog najstarijeg deteta, navodi People.

Druga fotografija je uključivala slatki trenutak između majke i sina, gde je Hiltonova ležala na plaži i držala Feniksa u vazduhu.

Hiltonova je takođe podelila slatku fotografiju zajedno sa svojim bratom Baronom, njegovom suprugom Tesom i njihovo dvoje najstarije dece, ćerkom Milou Alizee (4) i sinom Kaspijanom Baronom (20 meseci). Imaju i sina Apola Vintera (2 m.).

Zvezda je zaključila svoju objavu na Instagramu zaključila kratkim snimkom svoje dvoje dece u krilu dok su pozirali za fotografiju na plaži. Njena poslednja fotografija uključivala je selfi sa decom i Reumom - koji je takođe nosio autfit inspirisan Havajima. 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading