Ženstvena haljina za proleće: Riz Viterspun osvojila fanove najnovijim izdanjem, žene odmah pojurile da pronađu ovaj komad

Vesti 30.05.2024 10:03 0

Haljina glumice imala je kratke puf rukave, koje je nosila u prošlosti, plus dubok izrez i živopisno ljubičasto cveće

Riz Viterspun

Shutterstock

Riz Viterspun ima još jednu dvojnicu u porodici, i ona nije njena ćerka Ejva Filip.

Glumica je u objavi na Instagramu čestitala maturu svojoj nećakinji Ebi, a mnogobrojni pratioci kažu da njih dve izgledaju identično.

Ali njihova sličnost nije bila jedina stvar koja se isticala: prozračna haljina koju je Viterspun nosila za tu priliku bila je moderan i praktičan izbor koji jedva čekamo da je dodamo u naše ormane.

 

Haljina glumice imala je kratke puf rukave, koje je nosila u prošlosti, plus dubok izrez i živopisno ljubičasto cveće, piše People.

Ispod izdvajamo još nekoliko idealnih haljina lepo vreme:

Sabrina voli narandžastu

Sabrina Karpenter (25) je sijala u dizajnerskom autfitu.

Pop zvezda je 26. maja nastupila na koncertu ,,Big Weekend" Bi-Bi-Si radija 1 u Lutonu u Engleskoj, noseći koketni festivalski stil.

Stilista Džered Elner je obukao pevačicu u mini haljinu boje mandarine sa dubokim dekolteom i plisiranim detaljima koju je dizajnirao Roberto Kavali 2005. godine. Ona je uparila dizajn sa belim čizmama iz Nejked Volfa.

Njena kosa je bila oblikovana u prepoznatljive lokne sa šiškama, a na licu je imala ljubičasti karmin i rumenilo.

Lepa je i žuta

Glumica Džesika Čestejn je nedavno nosila puter žutu, raskošnu haljinu modne kuće Guči. 

Oko vrata je nosila neverovatno bogatu dijamantsku ogrlicu koja se savršeno uklapala u njen izgled, čineći je boginjom glamura. Uz ovu neverovatnu haljinu Džesika je obukla plašt koji joj je dao jedinstvenu notu.

E sad, ako bacite pogled na modne piste i Instagram profile slavnih trendseterki ili kolekcije modernih brendova, brzo će vam postati jasno koja boja je hit prolećne i letnje sezone. Reč je o nežnoj, lepoj i suptilnoj nijansi koja je nazvana puter žuta, s obzirom na to da podseća na toplu, svetlu boju putera.

Ovo je pastelna, nenapadna nijansa, koja se umnogome razlikuje od jarkožute, pre svega jer se ponaša kao neutralna, odnosno lako se kombinuje sa mnogim drugim bojama.  

 

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading