Farmerke koje ćete obožavati: Krisi Tajgen pozirala u fantastičnom modelu, stoji apsolutno svim ženama

Vesti 29.05.2024 21:27 0

Ona je pozirala pored svog supruga Džona Ledženda i njihove dece u svojim omiljenim udobnim farmerkama širokih nogavica

Krisi

Printscreen/Instagram/chrissyteigen

Teško je pogrešiti sa običnim farmerkama i belom majicom.

Krisi Tejgen nas je upravo inspirisala kombinacijom odeće koju planiramo da kopiramo tokom celog leta.

Manekenka (38) je na Instagramu podelila slatki pregled fotografija sa detaljima o „prelepom, haotičnom satu“ u Prirodnjačkom muzeju u Njujorku.

 

Ona je pozirala pored svog supruga Džona Ledženda i njihove dece u svojim omiljenim udobnim farmerkama širokih nogavica.

Tajgenova je uparila opušten donji deo sa jednako opuštenom belom čipkanom bluzom, a izgled je upotpunila torbom za preko bodi bez ruku prekrivenom resama u zapadnom stilu, piše People.

Ispod izdvajamo naše omiljene zvezde koje vole farmerke:

Dženifer Lorens

Dženifer nas je nedavno podsetila na najjednostavniji detalj koji može da dotera bilo koje farmerke. 

Dok je šetala Njujorkom, glumica je primećena u paru širokih farmerki sa nizom dugmadi duž svakog džepa, što je dodalo dodir opuštene elegancije njenim farmerkama od tamnog teksasa.

Mornarske farmerke su idealne jer imaju dugmad na džepovima, tako da nećete trošiti vreme na oblačenje. Takođe su elegantne, pa ih zato možete nositi bilo gde, a vrećasta silueta je vrlo udobna. 

Olivija Vajld

Umorni ste od uvlačenja u uske farmerke? Imamo dobre vesti za vas, po ugledu na Oliviju Vajld.

Na nedavnom događaju za ,,Baby 2 Baby" i ,,Huggies", ​​glumica je nosila par farmerki sa širokim nogavicama. Široki donji porub bio je inspirisanom 70-im godinama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baby2Baby (@baby2baby)

 

Vajldova nije jedina obožavateljka ovog modela farmerki, jer su Dženifer Lopez i Mindi Kaling takođe nedavno primećene u njima.

Dženifer Lopez

Tek je maj, a Dženifer Lopez već nudi modnu inspiraciju za letnji odmor.

Zvezda je pre par sedmica otišla u Pariz sa svojom ćerkom, Emi, obučena u odeću koju ćete poželeti da imate u svom ormaru.

Dženifer je nosila opuštene farmerke u kojima je primećena više puta ovog proleća, ali sa zaokretom koga se nismo ranije dosetili. Njene ultra široke farmerke su zapravo podsećale na trenerku.

Ona je stilizovala izgled osnovnim detaljima kao što je bela majica koju možete da kombinujete sa bilo kojim donjim delom i krupnim belim patikama, koje su takođe nedavno nosile Kejti Holms i Natali Portman.

Gvinet Paltrou

Gvinet Paltrou je iznela jedan od omiljenih denim stilova za toplo vreme tokom nedavne šetnje sa svojim mužem, Bredom Falčukom.

Njene prozračne farmerke sa širokim i kratkim nogavicama, koje su tako udobne i praktične za proleće. Kraća silueta poboljšava prozračnost, a istovremeno vam omogućava da pokažete svoje sandale, bele patike ili, u njenom slučaju, čizme.

Uz farmerke, Paltrou je nosila ležerni top sa prugama. Obukla je veliku laganu tamnoplavu jaknu i dopunila odeću crnim čizmama, koje sve žene treba da imaju ove sezone. 

 

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading