Legenda se jednom rađa: Paris Hilton nasmejala mreže urnebesnom greškom, ovo samo ona može!

Vesti 05.05.2024 17:07 0

Hiltonova je na snimku nosila belu haljinu i držala London...

Paris

Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Paris Hilton je napravila urnebesnu grešku!

Rijaliti zvezda (43) je u petak, 3. maja, objavila proces nedavnog fotografisanja sa svojom ćerkom Londonom.

Hiltonova je na snimku nosila belu haljinu i držala London (koja je nosila belu čipkastu haljinu i bledo ružičastu mašnu na glavi) u rukama dok je nekome van kamere pričala o urnebesnoj grešci koju je napravila pripremajući se za snimanje sa njenom bebom (5 m.).

„Sinoć sam otišla na tretman samopotamnjivanja i ona je pitala, 'Uobičajeno?' “, ispričala je Hilton, dodajući da je potvrdila da želi svoj uobičajeni nivo boje.

,,Zato što obično volim da budem jako preplanula. Ali nisam mislila na tebe", nastavila je, skrećući pažnju na London u naručju.

,,Tako si bleda. Nikada nisi bila na suncu i ne smemo da te prskamo (sprejom za samopotamnjivanje)", rekla je pevačica ćerki dok se hor ljudi smejao iza kamere.

,,Smemo li?" dodala je. ,,Samo se šalim."

 

@parishilton Counting down the days until I can teach Baby London about the art of a @Tan_Luxe spray tan! ✨😂 #ThatsHot ♬ original sound - ParisHilton

 

Ružičasti tekst na snimku je glasio: „POV: tvoja mama je kraljica samopotamnjivanja“, prenosi People.

U nedavnoj epizodi svog podkasta, slavna naslednica je otkrila zanimljive činjenice o svojoj devojčici.

,,Zdravo svima. Danas je veoma posebna epizoda ,,I am Paris". Posle mnogo meseci, Karter [Reum] i ja smo konačno predstavili svetu našu devojčicu London. London je rođena 11.11. prošle godine i nas četvoro smo uživali u zajedničkom vremenu“, rekla je ona.

Naslednica hotela je zatim otkrila kako se dosetila imena svoje devojčice.

„Odabrala sam London jer mi je to jedan od omiljenih gradova na svetu. Još od malena, sam sanjala da imam ćerku koja se zove London. Mislim da takođe zvuči tako slatko zajedno, Paris i London. To je tako lepo i jedinstveno ime“, rekla je Paris.

Paris

Printscreen/Instagram/parishilton

 

Pričajući o datumu rođenja svoje devojčice, Hiltonova je objasnila još jedno sentimentalno značenje.

„Očigledno, kao što svi znate, 11. 11. je za mene tako važan datum, važno vreme. Karter i ja smo se venčali 11.11. Moja medijska kompanija se zove 11:11 Media. Svakoga dana poželim želju u 11:11. Tako da je rođenje moje ćerke tog datuma bilo magično i vrlo posebno“, rekla je ona. 

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading