Stigla prinova: Sofija Riči rodila prvo dete, podelila neodoljivu sliku, a ime koje je izabrala će vas oduševiti!

Vesti 25.05.2024 13:03 0

Nova mama je priznala da je to bio „najbolji dan u njenom životu

Sofija

Printscreen/Instagram/sofiarichiegrainge

Sofia Riči je podelila svoje uzbuđenje!

Novopečena mama je dočekala svoju bebu Elois Samantu Grejndž. Ova 25-godišnja manekenka je oduševljena što započinje novo poglavlje svog života sa suprugom i njihovim prvim zajedničkim detetom, a prethodno je otkrila da je njen „san u životu“ da ima ćerku.

Sofija je na Instagramu podelila prvu fotografiju Elois, na kojoj je pokazala njena mala stopala umotana u ćebe. Nova mama je priznala da je to bio „najbolji dan u njenom životu“, dodajući emotikone srca i podelivši puno ime bebe sa svojim obožavaocima i pratiocima.

Tokom poslednjeg intervjua za Vogue, Sofija je dala uvid u svoj trudnički put, uoči dolaska bebe. „Oboje smo zaista mislili da je to dečak, tako da je to bio pravi šok. Moj životni san je da imam ćerku [ipak], a Eliot je takođe veoma uzbuđen zbog devojčice“, rekla je ona za publikaciju.

 

 

„Ona raste prilično brzo, tako da se [termin porođaja] približava“, rekla je Riči.

O otkrivanju pola bebe je rekla: „Obožavala sam otkrivanje pola na YouTube-u i TikToku, čak i pre nego što sam pričala o trudnoći, tako da smo dali informaciju o polu mojoj asistentkinji Beki, i kupili smo dva vatrometa sa konfetama : jedan plavi, jedan ružičasti."

„Dala nam je onaj sa pravom bojom, i Eliot i ja smo je zajedno lansirali“, nastavila je. "Oboje smo zaista mislili da je to dečak, tako da je to bio pravi šok. Moj životni san je da imam ćerku, a Eliot je takođe uzbuđen zbog devojčice."

Riči je na Instagramu u aprilu 2022. godine najavila veridbu sa Grejndžom. Kasnije je govorila o prvom susretu sa direktorom izdavačke kuće za ,,Who What Wear" i rekla izdanju: „Kada smo počeli da izlazimo, on mi je pružio drugačiji osećaj.

„Bio je to osećaj sigurnosti. Osećala sam da me zaista ceni. Znala sam kada smo počeli da izlazimo da je on moj muž... Osećala sam ljubav prema njemu kakvu nikada u životu nisam osetila“, dodala je ona. 

 

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading