Glasine su tačne? Sofija Riči prošetala u modernom širokom kaputu, svi se klade da ispod njega krije "mini iznenađenje"

Vesti 17.01.2024 17:17 0

Ovo nije prvi put da kruže glasine o trudnoći Sofije Riči Grejndž...

Sofija

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što je njeno venčanje sa Eliotom Grejndžom postalo viralno,Sofija Riči Grejndž ponovo se pojavljuje na našim onlajn pretraživanjima. Naime, na TikTok-u su objavljene fotografije na kojima je viđena u širokoj odeći, te se spekuliše da je trudna.

Kako je sve počelo

Na TikTok nalogu ,,Lucille" (@lonniegal) objavljen je niz fotografija na kojima Sofija naizgled skriva svoje telo. Ubrzo, krenula je lavina komentara o potencijalnoj trudnoći. Neki od korisnika smatraju da dokaz leži u tome što joj kosa nije sveže ofarbana. Drugi govore da je dokaz široka odeća, neuobičajen stilski izbor za Sofiju, koja inače (uvek) nosi usko.

Ovo nije prvi put da kruže glasine o trudnoći Sofije Riči Grejndž. Naime, u oktobru je Sofija posetila modni događaj brenda ,,Loro Piana" na kom je, pojavivši se u beloj haljini i braon jakni naizgled prikazala stomačić. Nakon toga, u novembru je sa suprugom Eliotom prisustvovala ,,Baby 2 Baby" gala večeri u Los Anđelesu. Mediji su tada brže-bolje objavili tekstove u kojima su započeli spekulisanje o trudnoći, prenosi Journal.rs.

Sofija vešto izbegava odgovor na ovo pitanje, te nam ostaje da sačekamo i vidimo – i da se potencijalno nadamo modernim trudničkim autfitima (u ,,old money stilu", podrazumeva se). 

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading