Stari trend je opet aktuelan: Korektor za punije usne po uzoru na Sofiju Riči zavladao bjuti scenom

Olja Jelić Vesti 18.11.2023 14:18 0

TikTok neretko donosi nove trendove, a i vraća one stare. Korektor za popunjavanje usana, nam vraća jedna od najpopularnijih bjuti influenserki, Sofija Riči koja nam je puno puta poslužila kao inspiracija.

Sofija Riči

Printscreen/Instagram

TikTok neretko donosi nove trendove, a i vraća one stare. Korektor za popunjavanje usana, nam vraća jedna od najpopularnijih bjuti influenserki, Sofija Riči koja nam je puno puta poslužila kao inspiracija. 

 

 

 

Sa svojim pratiocima Sofija Riči je podelila kako se tokom godina stilski menjala i evoluirala. Na ovoj platformi Sofia deli neke svoje svakodnevne rutine. Preporučila je drogerijsku maskaru, nakon čega je postala viralna, i ubrzo su police na kojima je stajala ispraznile. Njena verzija opuštene punđe osvojila je žene širom sveta i koje su je uvrstile na listu svakodnevnih frizura. A sada je preporučila korektor za popunjavanje usana.

 

@sofiarichiegrainge Love @YSL Beauty Candy Glaze - soo glossy and hydrating #YSLBeautyPartner ♬ original sound - Sofia Richie Grainge

 

Taman kada smo pomislili da su svi zaboravili na ovaj bjuti trik, Sofia nam je dokazala suprotno. Naime u predstavljanju njenog omiljenog načina šminkanja usana, iskoristila je korektor kao perfektan finiš. Nanela je samo tačku korektora na centar i time postigla efekat većih usana. Ljudi ipak imaju podeljena mišljenja.

"Sofija, samo ne KOREKTOR", glasio je jedan od komentara.

Ipak, koliko god negodovali, niko ne može osporiti da je prošle godine Sofija zaslužila status ikone stila. Zato, verujemo da će se ovaj trik vrlo brzo implementirati u svačiju bjuti rutinu. 

 

 

Komentari (0)
Loading