Objavila najradosnije vesti: Sofija Riči, jedna od najpopularnijih influenserki je trudna, a evo kog je pola beba

Olja Jelić Vesti 26.01.2024 10:48 0

Sofija Riči Grejndž i njen suprug Eliot čekaju prvo dete.

Sofija Riči sa mužem

Printscreen/Instagram

Manekenka, influenserka i ćerka pevača Lajonela Ričija, Sofija Riči otkrila je srećnu vest za Vogue i dodala da očekuje ćerkicu. 

Venčanje godine

Sofija se udala za Eliota Grejndža, sina muzičkog mogula i direktora Universal Musica Lusijana Grejndža. Mlada je tokom svadbenog vikenda promenila čak tri ručno rađene Chanel haljine - uz venčanicu, imala je i kratku haljinu za zabavu i nešto ekstravagantniju haljinu za prijem, dan pre svadbe. Čitav događaj pratio je Vogue.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 

Sofija je zbog Elliota pre venčanja prešla u judaizam, a ceremoniju je održao rabin. Popis zvanica bio je pun milionera i milijardera, kao i brojnih poznatih imena iz sveta šubuznisa. Osim Sofijine starije sestre, nekad vrlo popularne Nikole Riče, bile su tu i Paris Hilton, Kameron Diaz i mnogi drugi. 

 

 

 

Potpuna transformacija imidža

Mlada Sofija u manje od nekoliko dana postala jedna od najpopularnijih devojaka na društvenim mrežama. "Tako je elegantna i prefinjena", "Baš se premijenila nabolje", "Želim nam svima da jednog dana postanemo Sofija Riči", pišu korisnici društvenih mreža šokirani transformacijom devojke, čiji je ljubavni život pre nekoliko godina izazivao brojne kontroverze.

 

 

Naime, Sofija je godinama bila prijateljica Kardašijanovih, a stvari su se zakomplikovale kad se sa samo 18 godina zabavljala sa 15 godina starijim Skotom Disikom, bivšim suprugom Kortni Kardašijan. Tad je i njen otac Lajonel javno priznao da je zabrinut zbog te veze. "Užasno se bojim! Jesam li bio u šoku? Pa ja sam joj tata, šta vam je?" rekao je pevač tad. 

Veza je trajala tri godine, a nakon toga se Sofija na neko vreme povukla iz javnosti, sve do veze s Eliotom i potpune transformacije javnog imidža.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading