Selin Dion objavila dokumentarac: Po prvi put otvoreno govori o retkoj bolesti, poslala snažnu poruku svojim fanovima

Vesti 25.05.2024 11:02 0

Čini se da „Ja sam: Selin Dion“ snima jednu godinu njenog života, pokazujući njenu borbu da ozdravi i vrati se na scenu

Selin

Prime Video / Ferrari / Profimedia

Selin Dion govori o svom životu u novom dokumentarcu.

Objavljen je zvanični trejler za „Ja sam: Selin Dion“ u kome Selin po prvi put otvoreno govori o svom neurološkom stanju.

Trejler prati Dion dok se priprema za svoj koncert pred hiljadama ljudi. Prikazuje trenutke njenog života, u pratnji njenog sina, dok vežba, deli duboke i iskrene intervjue i još mnogo toga. Takođe sadrži starije snimke, prikazujući je kao mladu devojku i kao ženu koja snima pesme u studiju i nastupa uživo.

„Moj glas je dirigent mog života“, kaže ona u trejleru. ,,Potreban mi je moj instrument."

 

 

Pevačici je dijagnostikovan sindrom ukočene osobe, retka bolest koja pogađa ljudski nervni sistem, posebno mozak i kičmenu moždinu. Ovi efekti mogu dovesti do mišićnih grčeva i rigidnosti.

Više detalja o filmu

U prethodnoj izjavi, Dion je rekla da se njen dokumentarac nada da će rasvetliti njeno stanje.

„Ovih poslednjih nekoliko godina su bile veliki izazov za mene, putovanje od otkrivanja svog stanja do učenja kako da živim sa njim i upravljam njime, ali ne da dozvolim da me to definiše“, napisala je na Instagram objavi objavljenoj u januaru. „Kako se put ka nastavku moje izvođačke karijere nastavlja, shvatila sam koliko mi je nedostajalo to što sam mogla da vidim svoje fanove.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

 

Čini se da „Ja sam: Selin Dion“ snima jednu godinu njenog života, pokazujući njenu borbu da ozdravi i vrati se na scenu. Premijerno će biti prikazan na ,,Prime Video"-u 25. juna.

Viđena u javnosti

Omiljena kanadska pevačica podelila je retku fotografiju sebe i svojih sinova Rene-Čarlsa i blizanaca Nelsona i Edija na koncertu Roling Stonsa. Njih troje su odvojili trenutak da snime fotografiju pored frontmena benda, Mika Džegera.

Dion je na fotografiji obučena u crvenu haljinu, i stoji pored Džegera, koji se osmehuje. Njeni sinovi stoje sa strane i deluju srećno što su upoznali ikonu. Njen najstariji sin Rene-Šarl (23) nosio je ružičastu košulju, farmerke i kapu. Njeni najmlađi sinovi od 13 godina nosili su pantalone i jakne.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

 

„Prošle subote, sam imala  priliku da uhvatim Roling Stonse na koncertu na njihovoj turneji Hackney Diamonds u Vegasu“, napisala je ona objavu. „Kakav neverovatan šou! Posebno se zahvaljujem Mik Džegeru što je toplo dočekao moju porodicu. Oduševili ste nas!” 

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading