Selin Dion na koncertu: Pokazala blizance (13) koji se retko pojavljuju u javnosti, a tu je bio i slavni muzičar

Vesti 18.05.2024 20:00 0

Dion je na fotografiji obučena u crvenu haljiniu, i stoji pored Džegera, koji se osmehuje

Selin Dion

Shutterstock

Selin Dion i njena deca stvaraju uspomene.

Omiljena kanadska pevačica podelila je retku fotografiju sebe i svojih sinova Rene-Čarlsa i blizanaca Nelsona i Edija na koncertu Roling Stonsa. Njih troje su odvojili trenutak da snime fotografiju pored frontmena benda, Mika Džegera.

Dion je na fotografiji obučena u crvenu haljinu, i stoji pored Džegera, koji se osmehuje. Njeni sinovi stoje sa strane i deluju srećno što su upoznali ikonu. Njen najstariji sin Rene-Šarl (23) nosio je ružičastu košulju, farmerke i kapu. Njeni najmlađi sinovi od 13 godina nosili su pantalone i jakne.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

 

„Prošle subote, sam imala  priliku da uhvatim Roling Stonse na koncertu na njihovoj turneji Hackney Diamonds u Vegasu“, napisala je ona objavu. „Kakav neverovatan šou! Posebno se zahvaljujem Mik Džegeru što je toplo dočekao moju porodicu. Oduševili ste nas!”

Dion deli svoju decu sa pokojnim mužem Reneom Anželilom za koga se udala 1994. godine.

Više detalja o venčanju Selin Dion

Dion i Anželil su bili u braku do njegove smrti, 2016. Dion je podelila ličnu priču sa Vogom, govoreći o njenom dramatičnom venčanju, na kom je cele noći nosila tešku krunu. Otkrila je da je kruna koju je nosila bila veoma teška, i da je to postalo izazov.

 

 

„Vežbala sam i sve je bilo glatko i sve je bilo u redu, ali kada sam morala da hodam u katedrali, tamo nije bio drveni pod, već tepih. Dobila sam momentalni fejslifting", rekla je ona. „I bilo je pitanje:„ Hoću li uspeti? Hoću li stići do svog budućeg muža? Ali kao što sam rekla: „Oh, ja ću da dotrčim do tebe. Uspela sam.“

Iako je stigla na vreme i uživala u zabavi, kruna je bila toliko teška da je završila sa malom kvržicom na čelu koju je morao da pregleda lekar. Međutim, modni trenutak je bio bez premca, prenosi Hola!

Teška bolest

Muzička diva Selin Dion je prošle godine po prvi put snimljena u javnosti nakon tri i po godine.

Kanadska pevačica pojavila se na NHL utakmici u Las Vegasu, gde je bodrila svoj omiljeni klub Montreal Canadiens, a društvo su joj pravili njeni sinovi Rene Čarls, Nelson i Edi.

Muzičkoj divi dijagnostifikovan je sindrom ukočene osobe, koji uzrokuje nekontrolisanu zategnutost mišića. Selin je tešku dijagnozu podelila sa javnošću u videu koji je objavila na profilu na Instagramu u decembru prošle godine.

Radi se o retkoj neurološkoj bolesti koja obično progresivno napreduje i može dovesti do ukočenosti celog tela, a time i do nepokretnosti obolele osobe. Ovo oboljenje karakteriše često grčenje mišića, a "napada“ jednog pacijenta u milion. Bolest je zasad još neizlečiva, ali se napredak može usporiti tretmanima, a Selin je otkrila da po tom pitanju preduzima sve što može.

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading