Veliki povratak Selin Dion: Pozirala za naslovnicu čuvenog časopisa i otkrila kako se bori sa bolešću

Olja Jelić Vesti 25.04.2024 10:40 0

Selin Dion je zvezda je naslovnice francuskog izdanja magazina "Vogue" koji je ovo pojavljivanje opisao kao njen "veliki povratak" nakon dijagnoze

Selin Dion

Profimedia

Prošlo je više od godinu dana otkako je Selin Dion otkrila da pati od sindroma ukočene osobe, retkog neurološkog poremećaja koji može da uzrokuje grčeve mišića i gubitak pokretljivosti.

Uglavnom se od tada klonila pažnje – otkazala je preostale datume svoje svetske turneje Courage i umesto toga se fokusirala na oporavak kod kuće u Las Vegasu i druženje sa svoja tri sina.

Najavljuje i svoj dokumentarac koji se zove "Ja sam: Celine Dion", a kojim upravo želi da podigne svest o bolesti. U intervjuu za Vogue kaže da ide "dan po dan". Kao umetnica koja je nastupala pred svetskom publikom od svoje 13. godine, Selin je je kazala kako joj je bilo teško da se pomiri sa dijagnozom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue France (@voguefrance)

 

"Kako ja to vidim, imam dva izbora", kaže ona, "Ili treniram kao sportista i radim super, ili se isključim i gotovo je, ostanem kod kuće, slušam svoje pesme, stanem ispred ogledala i pevam sebi".

Otkrila je kako se pet dana u sedmici podvrgava atletskoj, fizikalnoj i vokalnoj terapiji: "Radim na nožnim prstima, koljenima, listovima, prstima, pevanju, glasu... Moram da naučim da živim s tim sada i da prestanem da se preispitujem".

Priznala je koliko joj je bilo teško nakon što je dobila dijagnozu: "Na početku bih se zapitala: 'Zašto ja? Kako se to dogodilo? Šta sam uradila? Je li ovo moja greška?".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue France (@voguefrance)

 

 

"Život ti ne daje odgovore. Samo to moraš da živiš. Imam ovu bolest iz nepoznatog razloga", rekla je i poručila da "ima snagu u sebi i da zna da je ništa neće zaustaviti".

Na fotografijama za magazin pevačica pozira u smeđoj kombinaciji kaputa i haljine sa bordo dodacima - kaišem i rukavicama koje je uskladila sa salonkama na nogama. Takođe tu je i nekoliko crno-belih fotografija, a pozirala je i ogrnuta rozim kaputom od merino vune.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)
Loading