"Želim da svi znate, ne odustajem": Selin Dion se bori sa teškom bolešću, ali gaji nadu za oporavak

Olja Jelić Vesti 05.08.2023 13:25 0

Selin Dion ima ozbiljne zdravstvene probleme.

Selin Dion

Shutterstock

Slavna pevačica Selin Dion i dalje bori sa neurološkim poremećajem. Zbog toga je i otkazala svetsku turneju "Courage" kada se obratila svojim fanovima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

 

"Sa ogromnim razočaranjem danas moramo da objavimo otkazivanje svetske turneje 'Courage'. Tako mi je žao što sam vas sve još jednom razočarala. Zaista naporno radim da povratim svoju snagu, ali turneje mogu biti veoma teške, čak i kada se osećate 100% dobro", objavila je ona i dodala:

"Nije fer prema vama da stalno odlažem nastupe, i iako mi to slama srce, najbolje je da sada sve otkažemo dok ne budem zaista spremna da se ponovo vratim na scenu. Želim da svi znate, ne odustajem... i jedva čekam da vas ponovo vidim."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

 

 

Selin Dion je još u decembru 2022. godine počela da otkazuje planirane nastupe, nakon što je javno rekla da joj je dijagnostikovan poremećaj poznat kao sindrom ukočene osobe.

Stanje, koje pogađa jednu od milion osoba, i uzrokuje nekontrolisano naprezanje njenih mišića, na kraju ostavlja obolele kao "ljudske statue" jer progresivno zaključava telo u krute položaje, ostavljajući obolele nesposobne da hodaju ili govore.

Ovaj sindrom se najčešće javlja između 30. i 50. godine života.

Komentari (0)
Loading