Preotela ga od najbolje prijateljice: Pevač je izgubio glavu za njom, ostavio ženu i decu, a svi kažu da može da ima lepšu

Vesti 23.05.2024 20:39 0

Ko je žena koja je već 30 godina u braku sa poznatim muzičarem i imaju četvoro dece, a razvela ga od svoje prijateljice.

sting i trudi

Profimedia

Poznati britanski pevač Sting se pojavio na Filmskom festivalu u Kanu u društvu supruge koja je glumica i producent. Trudi Stajler i Sting su u srećnom braku više od 30 godina i imaju četvoro dece. A sve je počelo prevarom.

Preotela ga od prijateljice

Ljubavna priča Trudi i Stinga je počela turbulentno, jer se Sting zaljubio u nju dok je bio u braku s njenom najboljom prijateljicom. Taj brak je trajao od 1976. do 1984, a Sting iz njega ima dvoje dece.

Trudi je živela u blizini, pa je Stinga za koga kaže da je ljubav njenog života zapravo upoznala preko najbolje prijateljice. Zajedno su pile kafu, odlazile u šoping i družile se. Iako su se godinama poznavali, u jednom trenutku su sevnule varnice između Stinga i Trudi.

"Nijedno od nas nije ponosno na situaciju koja se jednostavno dogodila. Voleli smo jedno drugo, venčali se i dobili decu, to je naša priča", rekla je jednom prilikom Trudi.

sting i trudi

Profimedia

 

Venčali se posle 10 godina

U vreme kada je Sting započeo aferu s Trudi, njegova tadašnja supruga se tek bila porodila. Samo godinu dana nakon što se saznalo za njihovu vezu 1982. godine, Trudi je ostala trudna, a Sting je krenuo na svetsku turneju s bendom „The Police“ na kojoj mu se ona pridružila. Te godine, kada im se rodila ćerka, Sting se i zvanično razveo od prethodne supruge.

Venčali su se tek nakon 10 godina, a Trudi je na venčanje stigla jašući konja kojeg je Sting držao za uzde. U braku su preko 30 godina i dokazali su da njihova ljubav nije bila samo prolazna afera, već prst sudbine.

Važno je da ste prijatelji

"Ljudi me pitaju kako to da vam brak tako dugo traje, a ja im odgovaram - pa, to je zapravo neka vrsta čuda, ali mi ga ne uzimamo zdravo za gotovo. Ljubav je strast, ali jako je važno da vam se osoba sviđa i da vam se sviđa da budete u njenom društvu, a to je nešto sasvim drugo. Zbog toga ljubav duže traje. Može da se ima i jedno i drugo i smatram da je to jako važno. Venčajte se za svog najboljeg prijatelja, odnosno prijateljicu", rekao je jednom prilikom Sting. On je takođe u jednom intervjuu iznenadio sve priznavši da njih dvoje praktikuju tantrički se*s i da njihov odnos traje po sedam sati.

sting i trudi

Shutterstock

 

Trudi je imala saobraćajnu nesreću

Trudi je doživela jednu nezgodu kad je imala samo dve godine. Tada je udario kombi, što je dovelo do nekoliko operacija od detinjstva do 18. godine, a zbog ožiljaka na licu bila je vrlo nesigurna kao devojka. "Ožiljci na licu oduvek su mi davali osećaj da nisam baš privlačna. Uvek sam bila nesigurna u sebe, u svoje lice", izjavila je jednom prilikom i dodala da joj je bavljenje glumom vratilo samopouzdanje.

Komentari (0)
Loading