Pazite koga zovete na svadbu: Pevačica koja 20 godina peva na veseljima otkrila ko najčešće napravi skandal

Vesti 16.05.2024 18:35 0

Ničija porodica nije savršena, a najgori gost na venčanju može biti blizak član porodice.

žena

Shutterstock

Već 20 godina peva na svadbama, krštenjima i drugim veseljima, pa odlično može da prepozna goste koji prave probleme. Rejčel Darvin je za „Rock'n Roll Bride“ ispričala na osnovu svog iskustva koji gosti najčešće naprave problem na venčanju. Savetovala je buduće mladence da ih ne zovu..

Najčešće su to bliske osobe

“Gost koji na venčanju najčešće napravi neki problem je roditelj, brat ili sestra, odnosno blizak član porodice koji vam je u prošlosti naneo emotivnu bol ili imate nerešeni problem”, rekla je pevačica. Situacija poput ove može biti loša u bilo kojem trenutku života, ali je mnogo gora kada se planira venčanje.

Ovakvi gosti mogu izazvati više besa, ljutnje, neprijatnosti i dubokog bola, upozorila je buduće mlade. "Svaka emocija može se pojačati tokom planiranja, a posebno na sam dan venčanja”, rekla je.

Odredite nekog da pazi na njih

Teške ljude na vašem venčanju obuzdajte tako što ćete zamoliti da ih pripaze i umire ako treba neke osobe kojima verujete. Na primer, sestra kojoj verujete može da pripazi na baku koja daje bezobrazne komentare ili bliski prijatelj na goste za koje se zna da nemaju granicu kada je reč o alkoholu.

“Ničija porodica nije savršena. Dozvolite prijateljima da vam pomognu da to prebrodite, mladenci ne treba da se suočavaju sa ružnim situacijama na dan venčanja", zaključila je pevačica.

Komentari (0)
Loading