Pogodite šta piše: Kejti Holms naručila kafu za poneti pod lažnim imenom, prevarila sve redom

Vesti 22.05.2024 17:03 0

Holmsova je za tu priliku nosila tamne pantalone i baletanke, koje je uparila sa kontrastnim tkaninama i bojama...

Kejti

Said Elatab / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kejti Holms je na kreativan način zaštitila svoj identitet.

Glumica je snimljena u Njujorku ranije ove nedelje, kako nosi kafu za poneti koja je pokazivala njen pseudonim kako bi sakrila svoj identitet tokom naručivanja kafe.

Kejti je uhvaćena u šetnji Njujorkom, gde je viđena kako nosi papirnu kesu i kafu koja pokazuje njen pseudonim kako bi sprečila ljude da je gledaju dok preuzima porudžbinu. Nakon detaljnijeg pregleda, vidimo da na čaši piše „Radosna“ (eng. ,,Joyful").

Holmsova je za tu priliku nosila tamne pantalone i baletanke, koje je uparila sa kontrastnim tkaninama i bojama. Preko toga je odlučila da prebaci dugi kaput krem boje, a ispod je imala sivu majicu, a prugastu plavo-belu košulju je vezala oko struka.

Njena kosa je bila raspuštena i talasasta, a izgled je kompletirala kestenjastim naočarima za sunce i zelenom torbicom, piše Hola! .

Kejti i njena bliznakinja, ćerka Suri

Ranije ovog meseca, Kejti i njena ćerka Suri Kruz su fotografisane kako šetaju Njujorkom. Njih dve su pokazali da preferiraju teksas tkanine, noseći sličnu odeću.

Suri

Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Suri se odlučila za farmerke i teksas jaknu, ispod toga je nosila košulju sa štampom, dok je Kejti nosila neke moderne farmerke širokih nogavica koje je uparila sa sivim džemperom sa rolkom i odgovarajućim kaputom.

Praktična haljina

Glumica je primećena kako šeta gradskim ulicama u haljini srednje dužine sa crvenom majicom ispod i parom baletanki u teget boji.

Autfit je jednostavan i idealan za grad. Ravne cipele za šetnju i praktična haljina olakšavaju kretanje.

Šarena majica bez rukava ispod haljine je odličan način da unesete malo boje u letnju odeću, posebno za nekoga čija je garderoba jednobojna.

Možda već imate ove komade u svom ormanu, a ako ih nemate, obavezno ih nabavite što pre jer su neizostavan deo modnih kolekcija svake dame.

Kraljica uličnog stila

Samo nekoliko dana nakon što je nosila najslađe farmerke i malu crnu haljinu dok je šetala Njujorkom, glumica je ponovo pokazala svoj najbolji ulični stil.

Holmsova je spojila prsluk bez rukava sa košuljom sa pantalonama širokih nogavica i praktičnim patikama. To su udobne stvari koje slavne ličnosti obožavaju ove sezone.

Kejti nije bila prva slavna osoba koja je ovog proleća isprobala pantalone širokih nogavica. Megan Markl i Zendaja su takođe nedavno ukomponovale prozračne pantalone na potpuno različite načine. 

 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Šta mislite o ovim farmericama i da li biste voleli da ih Vaš pratner nosi? #fy #fyp #fypシ #foryoupage #viral #viralvideo #viraltiktok #najzena #funny #fashion #jordanluca #jeans ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading