Farmerke koje obožavaju poznati: Nose ih svi od Megan Markl do Kejti Holms, izdužuju noge i kombinuju se fantastično!

Vesti 19.05.2024 17:09 0

Izrezane siluete su idealne za ovo doba godine jer nude manju pokrivenost kako bi maksimizirale protok vazduha, omogućavajući vam da pokažete svoje sandale ili bele patike...

Megan Markl

EPA

Ako ste mislili da morate da spakujete svoje zimske farmerke, razmislite ponovo, jer nam  Holivud pokazuje da mogu da budu praktične i za sezonu koja je pred nama.

Kejti Holms, Gvinet Paltrou i više zvezda nose farmerke u različitim trendi stilovima.

Holmsova nosila je par ultra širokih kratkih farmerki u Njujorku, dok je Paltrou otišla u prolećnu šetnju u širokim i kratkim farmerkama. Nedavno smo primetili i Megan Markl u beloj verziji u skladu sa prolećnom sezonom.

Megan

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Izrezane siluete su idealne za ovo doba godine jer nude manju pokrivenost kako bi maksimizirale protok vazduha, omogućavajući vam da pokažete svoje sandale ili bele patike, prenosi People.

Farmerke i džemper

Zvezda filma ,,Danas 13, sutra 30", Dženifer Garner je izašla sa svojim dečkom Džonom Milerom, i izgledala je prelepo. Nosila je šareniju verziju jedne od svojih osnovnih stvari- prugasti džemper, i udobne farmerke kako bi se uklopila sa Milerom.

Dženifer

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Takođe je vezala patike koje su imale male zelene detalje i savršeno se uklapale uz njen džemper. 

Opušteno je najbolje

Dženifer Lopez je prošle sedmice otišla u Pariz sa svojom ćerkom, Emi, obučena u odeću koju ćete poželeti da imate u svom ormaru.

Dženifer je nosila opuštene farmerke u kojima je primećena više puta ovog proleća, ali sa zaokretom koga se nismo ranije dosetili.

Dženifer

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Njene ultra široke farmerke su zapravo podsećale na trenerku.

Ona je stilizovala izgled osnovnim detaljima kao što je bela majica koju možete da kombinujete sa bilo kojim donjim delom i krupnim belim patikama, koje su takođe nedavno nosile Kejti Holms i Natali Portman .

Voli ih i Olivija

Na nedavnom događaju za ,,Baby 2 Baby" i ,,Huggies", ​​glumica Olivija Vajld je nosila par farmerki sa širokim nogavicama. Široki donji porub bio je inspirisanom 70-im godinama.

Vajldova nije jedina obožavateljka ovog modela farmerki, jer su Dženifer Lopez i Mindi Kaling takođe nedavno primećene u njima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baby2Baby (@baby2baby)

 

Farmerke širokih nogavica  imaju efekat izduživanja nogu koji poboljšava vaš oblik, a opušteni kroj daje bolji protok vazduha od užih modela.

Bez obzira da li volite široke ili kratke farmerke, sa visokim strukom ili nešto između, uvek možete pronaći par lepih farmerki koje odgovaraju vašem stilu. 

 

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading