Ova žena ne zna da stari: Neodoljiva Kejti Holms očarala elegantnim autfitom, na lice stavila svoj zaštitni znak

Vesti 05.03.2024 20:23 0

Nosila je crnu haljinu bez rukava sa džepovima i uparila je sa crnim štiklama sa belim ružama na njima, razbijajući crnilo

Kejti

Ouzounova / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kejti Holms je bila jedan od gostiju na ovonedeljnoj gala svečanosti Roundabout Theatre. Događaj je obeležio istoriju kompanije u Njujorku i ličnosti koje su doprinele tome i pozorišnoj sceni u gradu tokom proteklih godina. Za tu priliku, ona je nosila zadivljujuću crnu haljinu koja je otkrivala njene ruke.

Holms se za tu priliku opredelila za klasičan crno-beli izgled. Nosila je crnu haljinu bez rukava sa džepovima i uparila je sa crnim štiklama sa belim ružama na njima, razbijajući crnilo. Njena kosa je bila duga i ravn, sa srednjim delom, i nosila je nakit, uključujući nekoliko minđuša i srebrnu minđušu na nosu, koja je postala njen zaštitni znak.

Roundabout Gala održana je juče u dvorani Ziegfield Ballroom u Midtown-u. Veče je organizovano u čast režisera i producenta Kenija Leona, a nastupila je Ariana DeBose.

„Ove nagrade se dodeljuju onima koji su ostavili neizbrisiv uticaj i na pozorište i na Roundabout“, navodi se u pozivu za gala. Poziv se sastojao od večere, prilike za učešće na aukciji uživo i pristupa koncertnom nastupu.

Kejtin zapanjujući autfit na Nedelji mode u Njujorku
Kejti

Ouzounova / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Kejti Holms je u februaru prisustvovala reviji Majkla Korsa na Nedelji mode u Njujorku. Pohvalila se jednim od najboljih izgleda noći, uparivši elegantan blejzer sa prozirnom čipkanom haljinom. Ispod svega nosila je crni i odgovarajući komplet donjeg veša, što je rezultiralo nervoznim i zapanjujućim izgledom, navodi Hola!.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading