Kejti Holms ima najlepše pantalone: Elegantne su i praktične u isto vreme, lako se kombinuju uz sve, morate da ih imate!

Vesti 10.05.2024 21:27 0

Ako uparite uglađene, ali praktične pantalone sa patikama i trendi prslukom napravićete moderan autfit koji je udoban kao i vaša omiljena trenerka

Kejti

TatianaK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Više ne moramo ni da pokušavamo da tražimo inspiraciju za idealne autfite za prohladno vreme: Kejti Holms nam daje savršene ideje.

Samo nekoliko dana nakon što je nosila najslađe farmerke i malu crnu haljinu dok je šetala Njujorkom, glumica je ponovo pokazala svoj najbolji ulični stil.

Holmsova je spojila prsluk bez rukava sa košuljom sa pantalonama širokih nogavica i praktičnim patikama. To su udobne stvari koje slavne ličnosti obožavaju ove sezone: 

Kejti nije bila prva slavna osoba koja je ovog proleća isprobala pantalone širokih nogavica. Megan Markl i Zendaja su takođe nedavno ukomponovale prozračne pantalone na potpuno različite načine.

Ako uparite uglađene, ali praktične pantalone sa patikama i trendi prslukom napravićete moderan autfit koji je udoban kao i vaša omiljena trenerka, piše People.

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading