Mik Džeger i njegova 44 godina mlađa izabranica blistali na crvenom tepihu: Nikad nije bio veran, ali ga balerina "ukrotila"

Olja Jelić Vesti 23.06.2023 16:35 0

Frontmen grupe "The Rolling Stones" Mik Džeger nedavno je prisustvovao tradicionalnoj zabavi baletske kompanije "American Ballet Theatre".

Mik Džeger

Profimedia

Miku Džegeru je društvo na crvenom tepihu pravila mu je 44 godine mlađa devojka Melani Hemrik koja je za ovu priliku ponela jednostavnu toaletu. Crvena haljina od tila stajala joj je kao salivena, a celokupno izdanje upotpunila je jednostavnom šminkom i frizurom.

Podsetimo, Mik i njegova izabranica Melani Hamrik upoznali su se 2014. godine. Melani se do 2019. godine bavila batelom, a onda je pomenute godina odlučila da se penzioniše kako bi se posvetila sinu i porodici, navodi Holivud lajf.

Međutim, njihov život nije porodična idila...

Muzičarevi prijatelji su svojevremeno otkrili za strane medije da su balerina i legendarni frontmen u otvorenoj vezi i da to znači da Mik može da se viđa s drugim ženama.

Mik je u međuvremenu bio i s mladom producentkinjom Nor Alfalah, koja ga je pratila na njegovim koncertima širom sveta. Iako je ideja otvorene veze bila primamljiva za Džegera, on je u jednom trenutku odlučio da "raskrsti" sa time, kako bi se posvetio devojci i sinu.

 

Komentari (0)
Loading