Ćerka ga slikala za uspomenu: Fotografija bolesnog Brusa Vilisa sa unukom je mnoge rasplakala

Vesti 15.05.2024 15:55 0

Rumer Vilis je na Instagramu objavila porodični video u kome se vidi i poznati glumac.

brus vilis

Profimedia

Rumer, najstarija ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur je objavila na društvenim mrežama video snimak u kojem je spojila najvažnije trenutke poslednje godine, od onog kada je saznala da je trudna, preko trudničkog stomaka, pa sve do rođenja ćerke.

Mnogi su se rasplakali

Unuka Brusa Vilisa proslavila je prvi rođendan 18. aprila, a jedan deo iz videa koji je njena majka objavila rasplakao je sve obožavaoce holivudske legende. Ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur je u video stavila i trenutak u kojem njena ćerka sedi u krilu svog dede, a on je nežno gleda. To je veoma težak trenutak za celu njihovu porodicu, ali i za obožavaoce Brusa Vilisa.

brus vilis

Printscreen/Instagram

 

Brus Vilis se ničega ne seća

Poznato je već da je holivudskom glumcu dijagnostikovana prvo afazija, a potom i frontotemporalna demencija, zbog čega se više ne seća većine događaja, a njegovi najbliži strahuju i od onog najgoreg trenutka - kada više neće moći da prepozna nikoga od njih.

 

 

Porodica Brusa Vilisa je ujedinjena u borbi s njegovom bolešću i svi su u potpunosti na raspolaganju glumcu u svakom trenutku. Njegove ćerke iz braka s Demi Mur već su otkrile jednom prilikom kako stalno snimaju videa, ali i očev glas, kako bi sačuvale uspomene sa njim.

Komentari (0)
Loading