"Obećala sam Kendal da ću prestati sa ovom pozom": Rijaliti zvezda podelila neodoljive sličice sa odmora, prvi autfit nismo očekivali!

Vesti 02.02.2024 20:17 0

Sestra Kendal Džener (28) pojavila se na četvrtoj fotografiji u objavi na kojoj su ona i Kim napućile usne dok su stajale pored sneška

Kim

Printscreen/Instagram/kimkardashian

Kim Kardašijan (43) je u četvrtak podelila je objavu na Instagramu koja je uključivala mnogo slika sa njenog nedavnog odmora, uključujući i fotografiju u zimskoj pidžami njenog brenda.

"Obećala sam Kendal da ću prestati sa ovom pozom, pa uživajte dok možete", napisala je Kardašijanka u opisu, dok je na slici podigla dva prsta i napućila usne.

Imala je raspuštenu dugu kosu sa razdjeljkom po sredini, zimsku pidžamu njenog bredna sa belim, plavim i crvenim šarama sa natpisom „SKIMS“.

Na sledećoj slici, Kardašijanka je pozirala pored snežaka noseći crvenu Balenciaga jaknu, dok je sneško nosio crvenu kapu i crni šal.

 

 

Sestra Kendal Džener (28) pojavila se na četvrtoj fotografiji u objavi na kojoj su ona i Kim napućile usne dok su stajale pored sneška. Džener, koja je bila obučena u prljavo beli duks, nosila je naočare za sunce, a raspuštena kosa joj je padala ispod ramena, prenosi People.

Kardašijanine preostale slike uključivale su toplu čokoladu, gomilu ćebadi sa šarama u udobnoj kolibi i  dnevni boravak u kolibi, koja je imala velike kauče i prostirke. 

Lepotica je zatim završila objavu sa otvorenim pogledom na nebo, sneg i planine. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading