Objavila fotku pa brže bolje obrisala: Kajli Džener podstakla glasine da je trudna, mreže se usijale

Olja Jelić Vesti 26.04.2024 14:39 0

Obožavatelji Kajli Džener nagađaju da je influenserka trudna, a sve zbog fotografije na Instagramu koju je objavila, a potom obrisala

Kajli Džener

AP/ Evan Agostini

Obožavatelji Kajli Džener nagađaju da je influenserka trudna, a sve zbog fotografije na Instagramu koju je objavila, a na kojoj u širokoj odeći pozira sa porodicom. Fotografija na kojoj Kajli pozira u trenerci sa sestrama, majkom i bakom je nastala na sahrani sestre Kris Džener, Karen Haughton, koja je umrla u 65. godini u martu.

Fanovi na Redditu su se zapitali očekuje li Kajli dete s dečkom Timotijem Šalameom zbog njenog ležernog modnog izdanja bez šminke na licu, dok su njene sestre pozirale svečano obučene. 

Kajli je posle uklonila fotografiju

"Kajli je u prepoznatljivoj trudničkoj trenerci", "Zašto je obučena kao da ide u teretanu?", "Opet je trudna i skriva to", pisali su obožavatelji na društvenoj mreži i dodali da je to možda razlog zašto je fotku posle uklonila sa Instagrama. 

 

 

Kajli je majka dvoje dece koje je dobila sa reperom Travisom Skotom. Ona i njen novi dečko Timoti su vezi manje od godinu dana, a svoju romansu mesecima skrivali. Zajedno su se pojavili na dodeli Zlatnih globusa prošle godine na kojoj su se tokom ceremonije ljubili. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading