Kraj ljubavi? Od Kajli Džener i lepog glumca ni traga ni glasa, vest o raskidu uspaničila fanove, niko ne veruje šta se dešava

Vesti 09.03.2024 14:45 0

Kao što pratioci para znaju, Šalame i Dženerova su od početka bili privatni po pitanju svoje veze, retko su se pojavljivali zajedno i samo su pratili jedno drugo na jednom javnom događaju

Kajli

Christopher Polk / AFP / Profimedia

Kajli Džener i Timoti Šalame su brzo postali jedan od najpoznatijih holivudskih parova. Par, koji je primećen u nekoliko navrata zajedno, poslednji put je viđen na dodeli Zlatnih globusa. Iako nisu zajedno prošetali crvenim tepihom, primećeni su na dodeli nagrada, a Dženerova je tamo podržala njegovu nominaciju za Zlatni globus.

Da li su njih dvoje još uvek zajedno?

Glasine o raskidu počele su da se šire nakon što je Šalame debitovao u svom filmu „Dina: Drugi deo“. Dok je bio zauzet promocijom projekta, Dženerova ga nije pratila ni na jednom događaju. Video koji je Kajli podelila na svom TikTok nalogu, koji je prikazao njenu  svakodnevnu rutinu dodatno je uznemirio fanove. Na snimku smo imali priliku da vidimo trenutke sa njenom ćerkom Stormi, sinom Ejrom, kao i sestrom Kendal, Kajlin odlazak u teretanu i posetu štali, gde se brinula o svojim konjima.

 

@kyliejenner

not me posting this for 3rd time ♬ original sound - Kylie Jenner

 

„Kako ona samo uživa sama kao da joj ne treba muškarac,” napisao je pratilac.

Ipak, nijedan od ovih razloga nije dovoljan da se poveruje da ona i Šalame više nisu zajedno. Kao što pratioci para znaju, Šalame i Dženerova su od početka bili privatni po pitanju svoje veze, retko su se pojavljivali zajedno i samo su pratili jedno drugo na jednom javnom događaju.

Šalameov uspeh sa „Dinom: Drugi deo“

Tokom prošle nedelje, Šalame je premijerno prikazao svoj novi film, dugo očekivani „Dina: Drugi deo“. Tokom prvog vikenda otvaranja, film je zaradio 82,5 miliona dolara u SAD i 182,5 miliona dolara širom sveta, suma koja je nadmašila početna predviđanja na blagajnama, prenosi Hola!.

 

 

Podsećamo, U intervjuu za The New York Times objavljenom u četvrtak, 26-godišnja osnivačica Kylie Cosmetics-a zamoljena je da odgovori kritičarima koji su rekli da je njen najnoviji stil rezultat uticaja njenog sadašnjeg dečka Timotija Šalamea, sa kojim je u vezi od 2023.

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading