Ova žena kida! Demi Mur u bikiniju zadala domaći zadatak, u sedmoj deceniji je prava bomba

Olja Jelić Vesti 01.05.2024 20:47 0

Veselo je trčkarala plažom sa ćerkama i porodičnim prijateljima

Demi Mur

Shutterstock

Legendarna holivudska glumica Demi Mur i dalje zapanjuje svojim dobrim izgledom, a mnogi su uvereni da je pronašla način kako da  zaustavi starenje jer ne veruju da izgleda tako dobro.

Njeni snimci sa porodičnog odmora u Meksiku samo su dodatno izazvale ljubomoru kod nekih jer je 61-godišnja zvezda ponovno oduševila svojim zategnutim trbušnjacima i vitkom figurom. Veselo je trčkarala plažom sa ćerkama Rumer, Skaut i Talulom, kao i porodičnim  prijateljima Patrikom Hilgartom i Erikom Buterbaugom.

Zabavni video koji je Demi objavila na Instagramu zajedno sa Skaut, Talulom i njihova dva muška prijatelja, prikazuje družinu u njihovoj luksuznoj vili koja izlazi na pesak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

 

 

Isečak, koji prati pesma Elvisa Prislija ‘Burning Love‘, počeo je sa grupom ljudi koja izgleda kao da je spremna za zabavu. Demi je prva pojurila prema kameri u beloj majici bez rukava, belim farmerkama i patikama, a onda se u drugom trenutku zatekne na plaži u minijaturnom bikiniju sa leopardom printom.

Kad se zaustavila u vrućem pesku, Demi se okrenula prema svojoj porodici i rukom dala znak ostatku ekipe da joj se pridruži.

"Porodična zabava na suncu!", napisala je u opisu objave, a Patrik joj je pomogao da montira video.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)
Loading