"Ono što govorim deci je...": Demi Mur podelila na koji način teši ćerke zbog teškog uticaja demencije njihovog oca Brusa Vilisa

Vesti 31.01.2024 19:49 0

„Mislim da mu, s obzirom na dato, ide veoma dobro“

Demi

Profimedia

Demi Mur je pružila podršku svojoj deci dok nastavljaju da prolaze kroz težak porodični period.

Mur (61) se u sredu pojavila u emisiji ,,Good Morning America", gde je ponudila novosti o bivšem Brusu Villisu (68), koji živi sa frontotemporalnom demencijom.

„Mislim da mu, s obzirom na dato, ide veoma dobro“, počela je ona. Majka troje dece je potom podelila reči utehe koje pruža deci koju deli sa Vilisom, ćerkama Taluli Bel (29), Skaut La Ru Vilis (32) i Rumer Glen Vilis (35).

 

 

„Ono što ću podeliti je ono što govorim svojoj deci, a to je da je važno da im izlazim u susret i ne se ne držim za ono što nije, već ono što jeste“, podelila je ona. "Zato što iz toga proizlazi velika lepota i slatkoća, ljubav i radost." 

Talula se pojavila u emisiji Dru Barimor u novembru, otkrivajući svoju trenutnu vezu sa ocem.

 

 

„On je isti, što mislim da je najbolja stvar koju možete tražiti“, rekao je Talula voditeljki Dru Barimor.

"Vidim ljubav kada sam s njim, a to je moj tata, i on voli mene, što je zaista posebno", dodala je ona o zvezdi filma ,,Umri muški". 

Vilis je takođe otac ćerki Evelin (9) i Mejbel (11), čija je majke Ema Heming Vilis.

Ema i Brus

Profimedia

Rumer je u razgovoru sa People-om 2021. pripisala dobrostanje nje i njenih sestara njihovoj majci Demi i ocu Vilisu zbog „kohezivnog zajedničkog roditeljstva“.

„Neverovatno sam zahvalna što su oba moja roditelja uložila toliko truda celog života da se nikada nisam osećala kao da moram da biram između njih“, rekla je tada.

„Imam mnogo prijatelja koji su odrasli sa roditeljima koji su se razveli u mladosti i gledala sam njihove roditelje, kako ih sukobljavaju jedni protiv drugih ili moraju da biraju između praznika“, nastavila je Rumer.

Dodala je: „Nisam morala to da radim, i osećam se tako zahvalno što su moji roditelji postavili porodicu kao prioritet, iako je izgledalo drugačije.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading