„Izvinjavam se što imam odlične grudi!“: Lepotica odbrusila hejterima koji je danima kritikuju

Vesti 22.04.2024 16:40 0

Poznata glumica je bila na meti kritika u poslednje vreme, ali izgleda da je to nije potreslo.

sidni svini

Shutterstock

Poznata američka glumica Sindi Svini koja se smatra najlepšom i najzgodnijom ženom na svetu, što su i naučnici dokazali, dobila je mnogo ružnih komentara na račun svog izgleda. Nedavno je žestoko odgovorila producentkinji koja je tvrdila da Sidni "nije lepa" i da "ne zna da glumi".

U novoj objavi na Instagramu 26-ogodišnja glumica jasno je izrazila svoje mišljenje o takvim komentarima porukom na dukserici. Ona je objavila nekoliko fotografija, a na jednoj od njih pozira u sivom duksu na kome piše: " Izvinjavam se što imam odlične grudi".

sidni svini

Shutterstock

 

Nedavno je holivudska producentkinja Kerol Baum kritikovala njen izgled i glumačke sposobnosti tokom rasprave nakon projekcije njenog filma iz 1988. godine „Dead Ringers“ rekavši: "Htela sam da znam ko je ona i zašto svi pričaju o njoj".

 

 

Ispričala je šta je izgovorila na jednom predavanju. „Objasnite mi ovu devojku. Nije lepa, ne zna da glumi. Zašto je tolika frka oko nje?“, pitala je producentkinja na predavanju studente i rekla da niko nije imao odgovor na to pitanje.

Nedugo zatim, Sidni je odgovorila na njene kritike. "Kako je tužno da žena koja je u poziciji da deli svoju stručnost i iskustvo umesto toga odluči da napada drugu ženu. Ako je to ono što je naučila tokom decenija rada u industriji i smatra da je prikladno tome podučavati studente, to je sramota. Njeno nepravedno omalovažavanje dovoljno govori o karakteru gospođe Baum", rekla je Sidni.

 

Komentari (0)
Loading