Jedno od njenih najboljih izdanja: Džej Lo u zlatnoj haljini dubokog dekoltea ostavlja bez reči, fotkama srušila internet

Olja Jelić Vesti 20.04.2024 10:50 0

Na svom Instagram profilu latino diva Dženifer Lopez objavila je fotografije uoči odlaska na godišnju gala večeru Latinoameričke federacije i svojim izgledom ostavila apsolutno sve bez reči

Džej Lo

Printscreen/Instagram

Na svom Instagram profilu latino diva Dženifer Lopez objavila je fotografije uoči odlaska na godišnju gala večeru Latinoameričke federacije i svojim izgledom ostavila apsolutno sve bez reči.

Više od 300 hiljada lajkova i preko 5000 komentara ostavili su obožavatelji Dženifer Lopez ispod njene najnovije objave. 54-godišnja latino diva pokazala je jedno od svojih najboljih izdanja uoči odlaska na gala večeru u organizaciji Latinoameričke federacije, za koju je odabrala haljinu kojom je istakla sve svoje najbolje adute.

Naravno, od pevačice i glumice nismo očekivali ništa manje senzacionalno izdanje od onoga kojeg je servirala te večeri - haljina svetlozlatne boje u prvi je plan stavila njen dekolte, a zahvaljujući odvažnom izrezu na nozi i ona se 'pokazala'.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

 

Gornji deo koji nalikuje korsetu, savršeno naglašava struk, ali i nabranim delovima prikriva eventualne nedostatke na stomaku, a to se nastavlja i na bokovima.

Kombinaciju je zaokružila ogrtačem koji se savršeno nastavio na dijamantsku ogrlicu, a dijamantske su bile i minđuše u obliku kapljica.

Inače, gala večera Latinoameričke federacije odaje počast pojedincima koji su imali trajni uticaj na na latinoameričke zajednice širom zemlje, stoga ne čudi da je pozivnica poslana i na adresu Dženifer Lopez.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)
Loading