Zavirite u budućnost visoke mode: Imamo Dženifer Lopez sa šiškama, Irinu Šajk bez obrva i to je tek početak!

Vesti 23.01.2024 12:05 0

Uz svoju prilagođenu jaknu, Lopez je nosila beli džemper sa skulpturalnim detaljima i crne helanke visokog struka...

moda

JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Na reviji visoke mode ,,Schiaparelli" u ponedeljak bilo je od svega po malo: manekenka koja nosi bebu robota, Dženifer Lopez u prvom redu i Irina Šajk koja gazi po modnoj pisti.

Šajk je takođe skrenula na pistu sa izbeljenim obrvama, dajući joj vanzemaljski izgled koji je bio u skladu sa najnovijom kolekcijom modne kuće. Nosila je i crnu haljinu bez bretela, sa golim ukrasima i braon štiklama.

Revija, nazvana ,,Schiaparalian", spojila je fascinaciju Elze Schiaparelli astrologijom i porodičnom istorijom sa ljubavlju prema svemiru i nepoznatom, istakao je People

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Schiaparelli (@schiaparelli)

 

„Ova kolekcija je omaž toj opsesiji, kao i studija protivrečnosti, nasleđa i avangarde, lepog i provokativnog, zemaljskog i neba“, napisala je kuća na Instagramu. Nova kolekcija, koju vodi kreativni direktor Danijel Roseberi. „Ali kako nas umetnost (i priroda) uvek iznova uči, stvari i ideje koje izgledaju dijametralno suprotne jedna drugoj mogu takođe da se kombinuju da naprave zapanjujuće himere, objekte sastavljene od poznatih delova koji, kada se sjedine, stvaraju nešto neočekivano i novo."  

Dženifer Lopez je sedela u prvom redu tokom revije noseći prilagođenu ,,Schiaparelli" jaknu napravljenu od 7.000 pravih latica belih ruža. Ona je podelila svoj izgled na Instagramu, otkrivajući da su latice održavane svežim šećernom vodom, „poznatom i kao nektar kolibrija“, što je savršen znak za njenu novu eru života i muzike.

 

Uz svoju prilagođenu jaknu, Lopez je nosila beli džemper sa skulpturalnim detaljima i crne helanke visokog struka. Takođe je nosila jednu od prepoznatljivih torbi za anatomski nakit u kući i dodatno opremljena kaišem sa ključem i crnim somot pumpama. Kako bi autfitu dala dramatičan efekat, Lopez je takođe nosila par naočara za sunce od kovanog zlata sa ramovima u obliku antene i zlatnim minđušama u obliku karika, što je ujedinilo oštar ansambl.

U novom odstupanju od svojih prepoznatljivih dugih pramenova, pevačica je za tu priliku nosila zalizani bob.

Zendeja se takođe upečatljivo pojavila na reviji, noseći dramatičan potpuno crni ansambl sa gornjim delom sa visokim izrezom i satenskom suknjom koja se vukla po podu. Debitovala sa modernom novom frizurom sa bebi šiškama i ultra dugim pramenovima!

Zvezda serije ,,Euforija" pozirala je za fotografije sa elegantnom frizurom pre nego što je zauzela mesto u emisiji pored svog koleginice Hanter Šejfer.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading