Zvezda kultne serije ne prestaje da provocira: Čuvarka plaže izgrmela u bikiniju i ućutkala hejtere

Olja Jelić Vesti 19.04.2024 12:54 0

Donu Deriko mnogi pamte po ulozi u seriji "Čuvari plaže", a kako glumica voli da ističe svoj fizički izgled mesecima unazad je meta kritika zbog provokativnih fotografija

Dona Deriko

Profimedia

Donu Deriko mnogi pamte po ulozi u seriji "Čuvari plaže", a kako glumica voli da ističe svoj fizički izgled mesecima unazad je meta kritika zbog golišavih fotografija.

Dona Deriko pleni pažnju neverovatnim izgledom i u šestoj deceniji života. Međutim, mesecima je na udaru kritika zbog golišavih fotografija jer korisnici na mrežama tvrde da je prestara za takve slike.

 

 

Glumica je na takve navode odlučila da odgovori podelivši fotografije u donjem vešu. Takođe, fotografisala se i u bazenu u svom dvorištu dok je nosila crnu pripijenu haljinu.

Uz jednu od fotografija zamolila je svoje pratioce da "danas budu ljubazni". Ova poruka je usledila nakon brojnih prozivki na mrežama da nije prikladno da objavljuje takve fotografije.

 

 

Dona je prethodno rekla da se oseća "lepo" uprkos tome što je prozivaju i tvrde da je "prestara" da deli fotografije u bikiniju na internetu.

"Zdravo, samo jedan podsetnik kome god treba da si važan i više nego dovoljan i dobra osoba. Svet je okrutno mesto i znam da je teško. Drži se, biće bolje", napisala je uz jednu od podeljenih fotografija nakon niza kritika.

 

 

Glumica, koja je glumila Donu Marko u "Čuvarima plaže" nakon što je pozirala za Playboy, više puta je pokazala svoju figuru u oskudnom donjem rublju.

Nedavno se prisetila i izdanja sa snimanja serije podelivši fotografiju sa sinom na kojoj pozira u kultnom crvenom kupaćem kostimu, a povodom njegovog rođendana.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading