Glumio je sa Pamelom u seriji "Čuvari plaže": 90-ih su žene ludele za njim, digao je ruke od GLUME, a evo čime se bavi i kako danas izgleda (FOTO)

K.Ć. Vesti 20.03.2022 09:43 0

Uloga u seriji "Čuvari plaže" ga je znatno proslavila

Glumio je sa Pamelom u seriji "Čuvari plaže": 90-ih su žene ludele za njim, digao je ruke od GLUME, a evo čime se bavi i kako danas izgleda (FOTO)

printscreen/Pinterest

Glumac David Čarvet najpoznatiji po ulozi Meta Brodija u popularnoj seriji iz 90-ih "Čuvari plaže", nakon 20 uspešnih godina u Hollywoodu, odlučio je da sve napusti i da započne potpuno novi život. Sada je otkrio šta je podstaklo njegovu radikalnu odluku.

Osim glumačke, David je gradio i uspešnu muzičku karijeru. Sve to ga nije ispunjavalo.

- Pre nego sam dobio svoje prvo dete u samo pet godina proputovao sam 42 zemlje održavajući koncerte. Nema šanse da bih to ponovno mogao. Jednostavno nisam želeo da snimam u Kanadi, pevam u Europi. Želeo sam da budem kod kuće sa svojom porodicom. Želeo sam da budem dobar otac i da budem tu za svoju decu svaki dan - rekao je u intervjuu za Page Six.

 

 

- Biti dobar otac znači biti prisutan. Svaki dan biti kući kada odlaze na spavanje i probuditi se kada se i deca probude - dodao je.

Njegovo novo zanimanje nema nikakve veze sa filmskom ili muzičkom industrijom. Naime, prepravljajući radove na kući, zbog nestručnih majstora, sam je zasukao rukave i naučio zanat.

 

 

- Završio sam radove, a kuća je ispala odlično. Svaki put kada bi neko ugledao kuću, pohvalio je i oduševljeno pitao da li bih mogao napraviti još jednu takvu. Tako se rodila ideja - prisetio se.

Danas vodi građevinarsku firmu i svako je jutro na gradilištu. Tvrdi da je srećan i zadovoljan te da nikada nije zažalio zbog odlaska iz Hollywooda.

 

 

Inače, bivši glumac ima 14-godišnjeg sina Šaja i godinu dana stariju ćerku Heaven s bivšom suprugom Broke Burke. Uprkos razvodu, bivši supružnici ostali su u prijateljskim odnosima.

Komentari (0)
Loading