Muškarac zavukao ruku pod Bjankinu suknju: Kanje Vest pod istragom, novi skandal slavnog repera

Olja Jelić Vesti 19.04.2024 10:45 0

Predstavnici repera Kanjea Vesta naveli su da je muškarac fizički i seksualno napao njegovu suprugu Bjanku Senzori u incidentu u Los Anđelesu

Kanje i Bjanka

Profimedia

Predstavnici repera Kanjea Vesta naveli su da je muškarac fizički i seksualno napao njegovu suprugu Bjanku Senzori u incidentu u Los Anđelesu. Izvori su prethodno rekli za TMZ da je Vest pod istragom kao osumnjičen zbog fizičkog napada ranije ove nedelje, nakon što je reper navodno udario čoveka koji je zgrabio Bjanku.

"'Zgrabio" je krajnje neadekvatan opis onoga što se dogodilo. Bjanka je fizički napadnuta. Napadač se nije samo sudario s njom. Stavio je ruke pod njenu haljinu, direktno na telo, uhvatio ju je za struk, vrteo ju je oko sebe, a zatim joj je slao poljupce. Bila je fizički i seksualno zlostavljana", rekao je reperov tim u izjavi.

Kanje i Bjanka

Profimedia

 

Losanđeleska policija istraživala je Kanjea i ranije. Naime, 2022. reper je bio pod istragom zbog zlostavljanja osobe za koju je tvrdio da mu se ruga. "Jednostavno je imao stav, poput 'Šta ćeš da učiniš?' Samo ti kažem da ta plava Covid maska ​​neće zaustaviti ovaj nokaut" rekao je Kanje, koji nije uhapšen ni optužen za incident.

Doživeo je karijernu renesansu

Kanje, koji je promenio ime u Ye, navodno je oženio Bjanku u svojoj kompaniji Yeezy, u decembru 2022., manje od mesec dana nakon što je okončan njegov razvod od Kim Kardašijan. Te je godine Kanje izgubio niz ugovora o partnerstvu sa Adidasom i drugima, nakon niza antisemitskih komentara.

Ipak, ove je godine doživeo karijernu renesansu nakon izdavanja albuma Vultures i suradnje s pevačem Ty Dolla $ignom. Album se našao na vrhu američke top-liste i napravio je globalni hit Carnival, koji je takođe bio na prvom mestu u SAD-u.

U prosincu 2023. Kanje se ispričao za antisemitske primedbe, napisavši na hebrejskom na društvenim mrežama: "Duboko žalim zbog bilo kakve boli koju sam možda prouzrokovao... Predan sam ispravljanju štete i podsticanju jedinstva."

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading